Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nothingman

Kolejny samotny wieczór...

Polecane posty

Gość Nothingman

Gość Nothingman
Siedzę w domu pogrążony w dole i nie mam co ze sobą zrobić :(

Gość paprota
nie tylko Twój

Gość bobik z maselkiem
wyprasuj sobie cos, dobre na samotne wieczory :)

Gość ja też jak codziennie od 25 la
t

Gość przejade caly swiat na bizonie
ja tez siedze sama i sie nudze ale pogrążona nie jestem:) a ciebie co pogrążyło?

Gość ko-bie-taa
ja tez...wezme kapiel, balsam, i poloze sie, bede lezec i pachniec, dopoki sen nie przyjdzie

Gość ko-bie-taa
chcialabym zeby przed snem ktos wpadl, ale to tylko pobożne życzenia :) samotny wieczór.

Gość bobik z maselkiem
nie no...wezcie sie nie dolujcie. jaki samotny?? przeciez jest kafe! (kafe rzadzi, kafe radzi, kafe nigdy cie nie zdradzi! :classic_cool:)

Gość Nothingman
Ech fajnie by było teraz przytulić się do ukochanej ,wybrać się wieczorem na długi spacer ,a pózniej kochać się ze swoją księżniczką aż do samego rana. Szkoda ,że to tylko marzenia :(

Gość aż serwer nie padnie

Gość ko-bie-taa
ej, tak na dobra sprawe, to powinnam wiazac petle u szyi, siedze cale popoludnie przed kompem, na kafe weszlam przed chwila, coby znalezc jakies cwiczenia, na przeciwko mnie lezy krolik, a z winampa leci na przemian celine dion - all by myself z whiteny houston - i have nothing, obok talerzyk po ubitych trukawkach i ja w dresiku bez make up'u. to jest sobota mlodej, spragnionej zycia na pełnych obrotach i milosci 24 latki, ktora od 2 lat nie uprawial seksu bo z nikim nie byla z milosci. żenua? jutro zapowiadaja sloneczna pogode :) kolejny dzien wypelniony marzeniami i proza.

Gość mozzarella...
ja też sama, przed kompem, byłam dziś w pracy, jutro wolne, połowa w łóżku-odsypiam tydzień, przez temp. nie mogłam spać, i co poza tym, pewnie zakupy i wieczór przed komp. i tv....wegetacja samotnika...

Gość surelistka
ja to samo samotnosc moja mnie dobija nie chce zyc

Gość Nothingman
Ciężko żyć ,kiedy nikt cię kocha ani nie potrzebuję ,ech masakra :(

Ja jestem śpiochem i momentami to nawet cieszę się z tego, bo chodzę wcześnie spać, dzięki temu mam mniej czasu na wieczorne dołowanie się i rozmyślanie o samotności. A w dzień jakoś jest. Te myśli o samotności są spychane na dalszy plan, bo praca, bo inne zajęcia. Pewnie, że wolałabym spędzać wieczór z ukochaną osobą, przytulić się i razem obejrzeć dobry film, wyjść na spacer, mieć dla kogo szykować kolacje, a nawet zająć się czymś zupełnie innym, ale mieć świadomość, że ten Ktoś jest obok, że nie jestem sama. Tylko nie można mieć w życiu wszystkiego. Tak bywa.

Gość a ja mam męża
i co , bardzo często idziemy spać pokłóceni :(

Gość exe
jakie to pocieszajace "nie można mieć w życiu wszystkiego"... szczegolnie dla tych co nie maja nic :(

Gość HeXaxx87
widze ze nie tylko ja mam samotny wieczor....pozdrawiam wszystkich cieplutko. p.s chyba sie musze zgodzic z poprzedniczka kapiel balsam i lozeczka hmm dobra sprawa :)

exe - A co mam powiedzieć ''nie martwcie się, znajdziecie kogoś kto Was pokocha''? Przecież nie każdy znajduje. Nie każdemu jest ktoś jest przeznaczony, nie każdemu jest/ będzie dane zaznać życia rodzinnego.

Ojojoj, do tego, że nikt nie czeka na Wasze zainteresowanie można się przywyknąć, ale faktycznie do przychodzi dopiero z czasem. Przestancie smęcić.