Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komar na scianie

jakie prawdopodobienstwo

Polecane posty

Gość komar na scianie

jak myslicie.. brałam tabletki ponad rok, odstawilam na jakis czas, ostatnie krwawienia mialam w terminie ale inne niż zwykle (wiecej krwi, zazwyczaj mialam same skrzepy) no i jak zwykle 2-3 dniowe. Od tamtego czasu nie mialam żadnych stosunków, no może w ostatnim dniu 7- dniowej przerwy ,ale w gumce i bez wytrysku, (także nie ma mowy ze wtedy). Ale od jakiegos czasu strasznie bola mnie jajaniki i podczas dotyku sutki, a mocniejszego biala wydzielina wycieka. Byłam u lekarza, po jakis 4-5 tyg od możliwego zajscia w ciąze ...powiedziala że macica miękka i nic sie nie dzieje, ona nic nie widzi niepokojącego, ale może to za wczesnie na takie badanie itd. Powiedzcie mi czy jest możliwa jakaś ciąza. Czy możliwe jest ze po odstawieniu tabletek mam takie historie??

Gość blondiiiiiiii
niemozliwa.

możliwe że to po odstawieniu. co do ciąży to prawdopodobieństwo znikome. jak się martwisz zrób test, będziesz pewna.

Gość komar na scianie
a czy powinnam jakies badanie przeprowadzic w zwiazku z takimi bólami i taka wydzielina z sutka? czy raczej to reakcja, która nie powinnam sie martwic?

Gość do lekarza
wydzielina z sutka nie jest normalna

wydzielina z sutka może być skutkiem zbyt wysokiego poziomu prolaktyny. tabletki mogą wpływać na podniesienie jej poziomu. radzę iść do lekarza po skierowanie na badanie prolaktyny. możesz też sama iść zbadać jej poziom. ale na pewno nie ma to związku z ciążą ( w ciąży siara pojawia się ok 20 tygodnia).

Gość komar na scianie
a powiedzcie mi w którym tyg ciąży staje się twardy brzuch (w sensie tam okolice macicy itd) ? czy w ogóle może to być jakąs miara ewentualnej ciaży?