Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona sałata

cycuszki

Polecane posty

Gość zielona sałata

do jkaiego wieku rosną mniej wiecej kobiecie ipersi, i w ogóle wzrost?

Gość zielona sałata
podnoszę :P

Gość zielona sałata
hi mozliwe. ale tak się pytam,m bo mam 75B i isę zastanwiam czy urosną jeszcze. chciałabym zeby troche większe były ale jak zostaną tkai jak mam to nie umre...sa przynajmniej jędrne :P

Gość zielona sałata
w morddę się dowiedziałam. bu.

Gość zielona sałata
co ja tu wypisuję :P bk dobra dzięki :)

Gość zielona sałata
aaaaaaaaaa jak sie karmii dziecko to się wydłużają. to wiesz hm...to takiego urośniecia to ja nie chce ;P w tkai sposób :P

Gość zielona sałata
eeee tak mi przyszło teraz do głowy to wiec napisałam . coś w tym złego ?

Gość zielona sałata
heheheee jejku ja sie tym nie zamrtwiam jakoś tykl otak sie zapytałam . mam 18 i już nie rosnę :P

mi od 18 roku życia już nie urosły, rozmiar tez mam B :) jedynie kształt zmieniły (na lepszy) ale niedługo zaczynam tabletki anty, wiec może troszkę od tego sie powiększą :)

Daj spokó...duże piersi straszny problem. Ciesz się ze swoich B75. Zazdroszczę Ci...pomyśl, że ja mam 75E 162 wzrosu i 50 kg ważę. Okropnie nie wymiarowo z takimi piersiami i ciężko kupić coś sensownego :/ Serio, zazdroszczę Ci

Gość zielona sałata
nocny jastrząb : akceptuje ... by spróbował nie akceptować. :P

Gość zielona sałata
ojej to faktycznie ciezko. ja mam też 160 i 49 kilo :P i piersi są proporcjonalne bo w sumei wszystko mam takie małe ale się po prostu zastanwiałam czy urosną jeszcze.

Magnum faktycznie SPORY biust, który może sprawiać problem. Ja na to moje B aż tak nie narzekam, podobają mi sie, ale tak pół rozmiarka więcej by sie przydało:) mam 160cm wiec jest proporcjonalnie

Gość zielona sałata
faktycznie ale wam powiem ze nie chciałam bym być wyższa. tka cuzje się malutka i drobinutka i no :P tyle:P dobrze mi z tym :P 160 górą!!!!

Gość 169 cm 51 kg
70 B po porodzie nie powiekszyly sie i nie zmalaly jakie byly takie sa Tylko jak mialam nawal pokarmu to byly pieknie duze:) ale to krotko i o dziwo nie obwisly sa takie jak byly a balam sie ze beda po ciazy mniejsze bo mama tak miala :O

Gość 169 cm 51kg
a rosly do 19 roku zycia bo i tak pozno zaczely kiełkoac:O

Gość zielona sałata
ja tak sobie obserwuję to wydaje mi się ze tez mi rosną. bo fkat sa coraz większe. tylko ja mam śmieszne jeden cycuś troche mniejszy od drugiego :P

Hmmm... mój wzrost już dawno stoi w miejscu... Co do biustu to w gimnazjum byłam płaska, potem, w liceum, cos zaczeło mi się kształtować, teraz biore tabletki i piersi sa lekko nabrzamiale, ale rozmiar ten sam, czyli 60D. Tez mam 160cm wzrostu, ajk wiekszość tutaj :D, ale ważę 41kg, no i mój biust jest raczej proporcjonalny do reszty ;). Jeśli chcesz mieć wiekszy niz masz to zostaje ci operacja albo tabletki :P

Gość zielona sałata
nigdy w życiu operacji sobie bym nie zrobiła,. i tabsów już nie mam zamiaru brać(kiedys brałam) ale jak to możlwie że ważysz 41 kg? Ty zyjesz:O jeszcze z miseczką D

no niestety jem na potegę, ale od zawsze byłam chuda :) a 60D nie jest duze, wyglada jak małe B :) no wystarczy obejrzec kilka odcinkow "chce miec znana twarz" i odechciewa sie operacji :D