Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milczek44

jak nauczyc sie byc... niedobrym

Polecane posty

Moja kobieta twierdzi, ze musze sie zmienic, tzn, ze teraz jestem dla niej za dobry :) i.. zastanawiam sie jak to zrobic :] jak wyglada facet z jajami :P(tylko mi tu zdjec nie wklejac:P) macho men :D heheh :D pozdrawiam

hmmm ale za dobry w życiu czy w łóżku?;)

yy generalnie to chyba o to chodzi zebys mial swoje zdanie, zebys nieraz sie z nia poklocil, postawil na swoim, zrobil cos na przekor jej, po prostu zebys nie zgadzal sie z nia na kazdym kroku i nie ustepowal tak:p bynajmniej ja tak to sobie wyobrazam, ze masz jej pokazac swoj charakterek;p

Gość zinaaa
wiesz kto tak mowi...jestes za dobry/a....ktos kto juz nie kocha

mysle ze w łozku jej nie przeszkadza:) raczej w zyciu, noo wiesz jak to jest :) wszystko dla niej.. ze niby za bardzo o nia dbam i takie tam, dobrze jej z tym, ale musze sie nauczyc jakos... mniej starac?:) hehe kobiety sa takie zakrecone :]

Gość no własnie czy masz
swoje zdanie? Honor? Jestes stanowczy? Nie łazisz za nia beznadziejnie i nie jęczysz? Masz własne zycie , własne zainteresownia, towarzystwo? Nie musisz byc niedobry, musisz byc sobą, a nie jej odbiciem. .

jestem soba, mam własne zdanie, honor, zainteresowania, nie łaze za nia, po prostu jestem dla niej dobry, chce dla niej jak najlepeiej, wiem ze to normalne, ale nie chce przesadzic, bo jak wiadomo nawet kota mozna zagłaskac na smierc :],... lubie sie z nia poprzkomazac :) czasem pokłócic, ale tak raczej na zarty :) musze taki byc zeby sie nie znudziła i nie była pewna za bardzo ze mnie juz ma tak na zawsze:D tylko jak?:) hahah :D

Gość no to po prostu ona cie nie
kocha, spojrz prawdzie w oczy. Rozstancie sie. Jak ci bardzo zalezy, to sprobuj ostatniego sposobu- zerwij z nią, moze pozaluje. Ale pewnie odetchnie... Poszukaj innej

ale po co mam z nia zrywac, wiem ze mnie kocha :) to nie chodzi o to ze ona mi kaze sie zle wyraziłem na poczatku, ja chce byc troche taki bardziej.. no wiecie meski :D.. mam 23 lata i czuje sie taak niedojrzały, dziecinny mało powazny.. mozna sie tego nauczyc, czy to wszystko przyjdzie z czasem?

Gość wietrzny szczyt
najlepiej to po prostu przez jakiś czas bądż bardziej dla niej niedostępny i podchodż do waszych relacji z większą rezerwą, niektóre kobiety takie są, że jak poczują się zbyt pewnie to przestają doceniać to co mają...ale zgodze się z jednym z przedmówców, że jak kobieta zaczyna mówić, że jesteś za dobry tzn, że próbuje wycofać się ze związku...no chyba, że mówi to w żartach

Gość Anna Bellarossa
ja myślę, że to nie oto chodziło:) Masz byc czujny co do innych. Nie wierzyć im na słodka minke, histriyjkę, łezki itp. Wiesz psychologia zachowań:) Jak kobieta chce zdać egzmain to ubiera mini. Żona, która ma mężą egzmainatora z jajami wie, że on nie da takiej 5. Tylko 1 jak nic nie odpowie:) rozumiesz;)? a zonke/dziewczyne/kobietke trzeba zawsze uiwlebiac, nosic, a nie klocic sie itp:) Mieć jaja czyli nie bac się byc nonkomfomistycznym w swiecie gdzie liczą sie złe zasady itp:)

Gość czesc chce ci zjesc i juz
wprowadzasz po prostu nude do tego zwiazku. oczywiscie nie krytykuje, dobrze, ze tak dbasz o kobiete, ale postaraj sie byc bardziej nastawiony na siebie, zajmj sie troche soba, wyjdz z kolegami, ne znajduj dla niej zawsze czasu, niech czasem cos nie pojdzie po jej mysli:), czy nawet podokuczaj jej troche. :)

dzięki za wszysykie rady, myśle, ze teraz moge byc Niedobruchem :D hihi Pozdrawiam serdecznie :]

Gość oj Milczku
w waszym związku dominacja powoli przechodz na twą dziewczynę, a ona wyraźnie tak nie chce, przestajesz być dla niej oparciem bo zapomniałeś że miłość wymaga stanowczości, a ty pyły zmiatasz jej spod stóp i pewnie godzisz się na wszystko co ona sugeruje nawet jak czegoś nie chcesz to idziesz na ustępstwa, zbyt wiele dajesz siebie , wręcz swoim kosztem, ona nie musi się starać bo wszystko ma podane na tacy. Wszedłeś w rodzaj uzależnienia, a to dobrze nie wróży. Dałeś zbyt wiele akceptacji, teraz pora na częściowe wycofanie akceptacji (tych nadmiernych zachowań sprowadzających cię do roli uległego psa), ma być równowaga.

Gość jatkaka
No to ja mam podobnego faceta,ma 24 lata i tez chwilami jest taki dziecinny i taki słodki czasami ,że aż mdły...Czasami jest tak nudno przez to, bo w zwiazku potrzebne sa nawet burzliwe kłotnie czasem,a on zaraz za wszystko przeprasza,a ja chcialabym aby czasem trzasnął drzwiami i też pokazał pazur...Jest kochany i nie mam zamiaru się z nim rozstawać,ale czasami chcialabym,aby byl taki ciut niedostępny,żebym musiala ja o niego troszke pozabiegać...Mysle,ze wlasnie o cos podobnego chodzic moze Twojej dziewczynie,bys jej az tak za bardzo we wszystkim nie nadskakiwał, troche tak jakby "zobojętniał", troszke nie poodzywal się -to dziala. " czasem mniej nas-to jakby więcej";)

widzisz tylko, ze to jest jak z niesmiałoscia, nie jest z nia za dobrze, ale ciezko sie jej samemu pozbyc :] bede sie starał cos zmienic, w koncu niechciałbym zeby sie mna i przy mnie nudziła.. prawda jest taka ze kobiety lubia drani, no chyba ze sie wczesniej sparzyly i chca sie ustatkowac :] chce zebym miał cos z drania OK :) przy okazji, nie przesadzajac oczywiscie, to moze vtc całkiem fajne :) hihi

Gość to ja poprosze o recepte...
na odwrot... jak nie byc za dobra kobieta...