Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewdwed

U mnie w pracy jedna osoba, rozhaduje o mnie wyssane z palca plotki

Polecane posty

Gość dewdwed

nie wiem czy z zazdrosci czy z jakich powodow, ale znam ją przez mojego byłego chłopaka, wczoraj usłyszałam od znajomego, ze usłyszał od niej, ze ja krece z Jackiem Z MOjego biura.A to nieprawda, bo Jacek to moj kumpel, ktorego znałam, juz zanim tam podjełam prace.Znamy sie jak lyse konie.A ona narobiła mi w firmie opinie, ze niby ja za nim latam.Moj były facet tez sie od niej dowiedział tą wyssana z PALCA, plotke i wczoraj do mnie dzwonił i wyzywał od puszczalskich!!! Nie wiem jak jej sie odwdzieczyc!!??

Gość dewdwed
Powiedziała też mojej przyjaciółce że się z niej wyśmiewałam, że ma wszy na pempku i wąsy

Gość dewdwed
nie wiem skad taoe zachowanie, jestem młodsza o tej znajomej 5 lat, jestem tu na stazu, a ona jakies głupie ploty , niewiadomo w jaim celu roznosi..

dewdwed Powiedziała też mojej przyjaciółce że się z niej wyśmiewałam, że ma wszy na pempku i wąsy to wyzej był podszyw!!!

zastanawiam sie jak sie na niej odegrac!! a najlepsze jest, ze gdy do biuro przyszłam w bluzce z dekoltem to ona do mnie"Anka tY TAKA BLUZKę DO BIURA??"", a ona non=stop chodzi w miniowkach i bluzach z dekoltami i do kazdego faceta sie przymila w biurz ei kokietuje

Gość wylogowana dewdwed
sram sobie do ryja :classic_cool:

nie mowie serio , jak obmyslic jakis plan, zeby sie na tej plokarze odebrac!!na domiar złego moją kuzynke, ktora w biurze obok kiedys pracowała tez obgadywała...dodam, ze moja kuzynka laska, ciagle, zyje zyciem innym ludzi, powinna dostac jakas nauczke!!ale nie wiem jaka!

Gość dewdwed.
obciągam zawodowo druty aż leci białkomocz

Gość doradca życiowy
odetnij jej palec to nie będzie miała z czego wyssać