Aagness 0 Napisano Lipiec 6, 2008 Dziewczyny jak to u Was było? Mnie strasznie wychodzą włosy, stosuję wax, merz specjal i póki co najmniejszej poprawy nie ma....co robić jak długo to będzie trwało? Też tak miałyście?? Ratunku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żadna taj nie miała Napisano Lipiec 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podonosze Napisano Lipiec 6, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podonosze Napisano Lipiec 6, 2008 naprawdę żadnej nawet 1 włos nie wypadł ponadprogramowo po dostawieniu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała_agatka 0 Napisano Lipiec 6, 2008 czasem tak się zdarza. trzeba czekać. jak się hormony unormują to i włosy lecieć przestaną. w czasie wizyty u lekarza wspomnij o tym problemie, może coś poradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś coś jeszcze Napisano Lipiec 7, 2008 może powiedzieć w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdggg Napisano Lipiec 7, 2008 mi wypadają od tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Ja biorę merz specjal i teraz deremnę zaczęłam stosować jednak na efekty o ile będą muszę poczekać...oby pomigło, nie wiem czy coś jeszcze mogę do tego dorzucić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anulka156 0 Napisano Lipiec 11, 2008 capivit na włosy mi pomógl po odstawienu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aagness 0 Napisano Lipiec 11, 2008 Kurcze wygląda na to,że w zasadzie tylko ja mam taki problem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach