Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ImKzA

Proszę opinię drogie Panie

Polecane posty

Od trzech dni czuję takie kłucie w dole brzucha..tzn. trochę w bok od pępka.. nie wiem może się przeziębiłam ..pojawił mi się hemoroid ..i mam lekkie zawroty głowy.. przy czym schudłam przez 2,5 miesiąca 11 kg.. kocham się zawsze ze swoim chłopakiem w gumkach.. nigdy nie pękła. Okres miałam ostatnio 18.06 bolący jak zawsze i ze skrzepami wiec to na pewno nie plamienie ciążowe.. Co mi może być? bo raczej to nie ciąża?

heh.. najlepiej bedzie jak wybierzesz sie ze swoim problemem do lekarza... On napewno pomoze Ci w rozwiazaniu Twojego problemu, postawi wlasciwa diagnoze i rozwieje Twoje watpliwosci i zmartwienia, wiec do lekarza ale to juz! Napewno wszystko bedzie dobrze:* P.S. Jak to zrobilas ze tyle wyszczuplalas??;)

Hmm. rano jogurciki ..normalny obiadek , nie jadlam po 18 :) wiesz ale nie chce zeby to byla ciąza:P ? Chyba raczej mogę ją wykluczyć? ;P

a no i 200 brzuszków dziennie ;) i wiecej ruchu:))

jesli chodzi o pytanie czy to nie ciaza to jejku nie wiem, nie mam zbyt wiele doswiadczenia w pewnych kwestiach..:/ idz Kobitko do lekarza i sie wtedy uspokoisz, bo bedziesz wiedziala cos na 100% a tak to czytajac posty, jakie napisza inni bedziesz siedziala w domu i sie zamartwiala..:( Czyli generalnie jesz w miare normalnie tylko po 18 skonczyly sie przegryzki, a rano nabial, nabial i nabial?;)