Bunia__ 0 Napisano Lipiec 6, 2008 mam 22 lata i jestem dziewica:P chcialabym rozpoczac wspolzycie z moim chlopakiem, ale nie wiem na jaki srodek anty sie zdecydowac.. Prezerwatywy beda na pewno, ale oprocz tego chcialabym cos jeszcze (tabletki odpadaja!) Myslicie ze plastry to dobry pomysl?? Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość htr Napisano Lipiec 6, 2008 plastry bede chyba bajlepszeale ja osobiscie nie chyba nie moglabym zaufac malemu plasterkowi:D moje kolezanki ich uzywaly i byly zadowolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eziertaas Napisano Lipiec 6, 2008 plastry to tez hormony jak tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehe a ja mam identyczną Napisano Lipiec 6, 2008 sytuację, też mam 22 lata i jestem dziewicą, ale ja własnie czekam na ślub ;) Ja sie zdecydowałam na plastry, tabletek nie mogę plus prezerwatywy. Własnie czekam na okres aby móc przykleić pierwszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach