Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

candywoman

Jaka fryzura do takiej sukienki?

Polecane posty

Mam sukienkę, o podobnym kroju. http://szort.pl/nyizc Ramiączka układają się w łódkę, odkrywając do połowy ramiona. Moja sukienka jest kremowa, z szarymi dodatkami i gdzieniegdzie ozdobiona jest cekinami. Mam długie, proste włosy za ramiona, do tego prostą i długą grzywkę. Jestem blondynką. Jakie uczesanie będzie pasować do takiej sukienki? Nie mam pomysłów.:(

Gość milllla
Proponuje klasycznego kucyka..oczywiscie..mowie o tym gdzie ma sie wszystki wlosy zaczesnane na gladko. Lub klasycznego koka. Jestem przekonania, ze jelsi ma sie efektowniejsza, ciekawa sukienke nie trzeba szalec z wlosami..aby zachowac rownowage fryzura powinna byc jak najbardziej prosta. Twoja sukienka jest ciekawa sama w sobie, jesli chodzi o kroj, wiec mysle, ze te fryzury bylyby najodpowiedniejsze. Poza tym nie sa trudne i czasochlonne do ulozenia;) pozdrawiam

zwykłego, prostego i gładko zaczesanego kucyka miałam ostatnio na studniówce:) wygladał ładnie i elegancko, ale teraz zależałoby mi na równie prostej ale luźniejszej fryzurze pomyślałam o luźnym i prostym koku, ale nie wiem w jakiej formie:(

Gość milllla
Tak, ale pytanie jak bardzo podatne wlosy masz na krecenie..bo wiesz one ladnie wygladaja na poczatku, a niekonieczie po kilku godzinach. Po za tym jest lato...przy fryzurze upietej do gory bedzie Ci chlodniej no i pokazesz szyje...plusem jest takze fakt, iz fryzura upieta wytrzyma dluzej...skoro myslisz nad czyms luzniejszym to mzoesz sobie pokrecic wlosy i spiac je w kucyka luzniejszego z boku glowy...niech niektore kosmyki okalaja twarz itp...bedzie luzniej, zalotnie, a wlosy przetrzymaja impreze ;) nawet jelsi torche skret sie rozwinie to i tak zachowaja odp wyraz:)

mi sie nie podoba, ja sobie cenię prostotę i klasę poza tym, nawet na zdjęciu wygląda na mocno utwardzana lakierem ponadto, do mojej sukienki nie będzie pasowała

Gość pani-frustracja
do autorki: sukienka w stylu lat 60. dlatego wybralabym do tego uczesanie w tym stylu, czyli np. gruba opaska i tapir z tyłu :-) i butki na koturnie

Gość wysmiewczyni
no dokladnie, gruba opaska i nastroszone wlosy z tylu zrobione na ladna babke. Taka fryzura pasuje najlepiej. A do tego bedziesz wygladala oryginalnie. Proponuje poszukac rowniez innych fryzur z tamtego okresu bo sa naprawde bardzo ladne a do tego nie powtarzalne w tej chwili. Pasuje rowniez gruba bransoletka na reku.