Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyurew

Dac sobie z nim spokoj czy

Polecane posty

Gość tyurew

jeszcze poczekac? Ponad 2 miesiace temu poznalam faceta. Spotkalismy sie na razie ok.5 razy i nie wiem co robic.On nie wydaje sie jakos specjalnie mna zauroczony. na spotkaniach jest zawsze milo, super sie bawimy, on dzwoni czasami, pisze smy, ale nie czuje,zeby mu jakos na mnie zalezalo. Czy jest sens to w ogole cagnac? Boje sie,ze sie zaanagazuje, a on mnie potem kopnie w tylek. Nie wiem tez czy jest sens o tym z nim rozmawiac. Nie chce go wystraszyc

Gość tyurew
up;)

To zalezy, co sobie obiecujesz po tych spotkaniach. Nie za szybko na zaangazowanie? Nabierz dystansu - tak bedzie najlepiej. Poki masz czas.

Jak zapytasz to wystraszysz .Sama czujesz i wiesz .Nie zainteresowany .Znajdz sobie zaiteresowanego :)

Gość Dop*****lam dziś każdemu
widać że jesteś dla niego znajomą ,koleżanką lub sam jeszcze nie wie o co mu chodzi wtedy warto poczekać a sama nie wyskakuj z pytaniami.czas pokaże chyba że niechce ci się czekać

Gość Ju......
Skoro chce się spotykać z Tobą i to robi, to znaczy, że jest zainteresowany. Ech, kobiety to by chciały od razu niewiadomo czego. facet wie, co robi, gdyby patrzył na Ciebie zakochanymi oczami, dzwonił codziennie, pisała sms-y, to by Ci się znudził. Spotykaj się z nim nadal koniecznie!

Gość tyurew
Nie chce mi sie czekac, ale w sumie sama nie wiem co co niego czuje. Na pewno bardzo go lubie i chyba na tym na razie sie skupie;) Czasami naprawde chcialabym wiedziec na czym stoje i zeby jakos sie okreslil, ale z drugiej strony nie moge wymagac od niego deklaracji, ktorych sama bym mu w tej chwili nie zlozyla

Gość Ju......
No i masz rację. Deklaracje pewnie padną, ale nie na 6. spotkaniu.:P Jak chcesz, to go wybadaj, zresztą, pewne rzeczy widać, nie?;)

Gość tyurew
Pewne rzeczy widac, ale pewnych nie:P Wedlug mnie to on za malo sie stara. I nie chodzi mi tu,zeby pisal do mnie 10 smsow i dzwonil codziennie, ale zeby wykazal jakies wieksze zainteresowanie mna

Gość mayayayaa
wydaje mi sie,ze powinnas sie jeszcze wstrzymac. spotkaj sie z nim kilka razy i wtedy zobacz co z tego wyniknie