Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu tak mam

juz mysle ze nikogo fajnego nie poznam a czas leci

Polecane posty

Gość czemu tak mam

siedze sama w pokoju i mi jest smutno mam 26 lat mysle ze juz nikogo nie poznam czas lecia a ja dalej sama mieszkam teraz za granica poznalam tu jednego chlopaka a raczej mezczyzne bo ma 32 lata i spotykalismy sie ale poklocilismy sie i nie gadamy juz 2 miesiace wczoraj spotkalam sie z takim obcokrajowcem i co ... było to pierwsze spotkanie a on wypalił ze bedzie u mnie spał i dziwił sie ze ja mu odmawiam !!!! szkoda gadac ja tu nikogo nie poznam a co jak wroce do polski za rok czy dwa to wszyscy bede juz pozajmowani i zostana dame nieudaczniki czemu tak mam ze nikogo nie moge poznac na dluzej dodam ze dawniej poznalam w polsce chlopaka i co sie stało ... zginał w tej katastrofie w katowiacach chyba nademna ciazy jakies fatum siedze sama w pokoju i zaraz bede płakac

Gość ty myśli że nikogo nie poznasz
a ja wiem że nikogo nie poznam

ha! ja też miałam tyle lat, byłam za granicą i też myślałam, że nikogo nie spotkam. No i spotkałam. To był najgorszy błąd w moim życiu, chciałabym być znów w twojej sytuacji. Jesteś wolna, młoda, masz możliwości, spotkasz kogoś fajnego, spoko :)

Gość napolitanka28
witaj mam ten sam problem mam 28 lat dobra prace faceci zwracaja na mnie uwage ale sami nieodpowiednie,ktorzy chca tylko zabawy wkurza mnie to w tygodniu jestem w pracy więc nie czuje sie samotna ale weekeng to najgorszy czas...spędzam go sama...kiedy kogos poznaje to dziwia sie ze jestem sama a ja nie moge poznac normalnego faceta ..pragne miec juz rodzine męza juz pomłu trace nadzieje, ze poznam tego jedynego moje wszystkie kumpele wyszły juz za mąż maja dzieci a ja? szkoda słów....a skąd dokładnie jestes gdzies z woj, śląskiego?

Gość spalony innym słońcem
przestancie sie panie rozkobiecac. Wyjdzcie z inicjatywa.

Gość czemu tak mam
a moze zadzwonic do tego faceta co sie z nim spotykalam on sie na mnie obraził w koncu soptykalismy sie 4 miesiace moze zadzwonic i zobacze jak bedzie rozmiawiał ?? dalej o nim mysle wiem od jego znajomego ze jest sam

Gość napolitanka28
u mnie niestety rozczarowanie za rozczarowaniem...hymm.. i niestety najlepsi juz zajęci...a do mnie doczepiaja sie albo małolaty bo wyglądam na 22 lata, albo dostaje propozycje dosłownie luznych związków albo interesuja sie mną zonaci faceci..mam juz dosc wszystkich facetów!!!!!chce normalnego faceta.. możesz zadzwonic , wyczujesz sytuacje, tylko sie nie narzucaj zreszta ja nie będe dawac rad bo sama nie umiem sobie poradzic z facetami

Gość wysoki brunet UK
o widzisz.. to juz cos. nie mysl, zadzwon.

Gość czemu tak mam
miałam juz zadzwonic do niego ale ... jakos nie moge sie przemuc 2 miesiace nie gadamy .... nie wiem czy sie nie zdziwi ze do niego dzwonie

Gość czemu tak mam
a jeszcze jakas wrozka z kafe napisala mi ze zdanego zwiazku nie widzi narazie wiem ze to zabawa ale .......

Gość tez takie mysli mialam
i tez zaczelam wierzyc juz w ta klatwe, ktora dawno temu rzucila na mnie Cyganka... jak na mojej drodze stanal ten jeden jedyny :) (starsza bylam wowczas od Ciebie autorko ;) )

Gość czemu tak mam
jak ty ludzi porownujesz do towary no to sory ale ....:-O

Gość wena tworcza
z takim podejsciem do zycia to nie dziwie sie ze jestes samataki piekny dzien a Ty siedzisz na necie i narzekasz..a idz..

Justynaaaa ale mnie rozbawiłaś :D .. jeszcze są fajni wolni faceci na tym świecie ;-] tylko nic na siłę bo los bywa przekorny - co ma być to będzie ;p

Gość Invisible Kid
"Fajny towar się skończył, cały wykupiony, a i lista oczekujących na dostawę długa. Został tylko ten wybrakowany - z uwagi na wysokie zapotrzebowanie cena nie została obniżona, a i tak ma wzięcie, choć gwarancji na niego nie dają." To samo dotyczy kobiet, choć nie nazwałbym "towarem" :0

ja znam kilku :-] ale co z tego jak moje serce jakiś czas temu wybrało pewnego osobnika, z którym różnie to bywa .. pożyjemy zobaczymy co będzie ;P

Gość czemu tak mam
ty chamidło o nicku jebane cpuny reprezentujesz poziom slownictwa z meliny zaraz wychodze z kolezanko na miasto na kawe bo ma dosc siedzenia w domu wcale nie jestem brzydka co mi brakuje ? http://images34.fotosik.pl/310/892e8b1e415c2097.jpg wkleiłam zdjecie bo mnie wkurzaja komentarze ze jak ktos jest sam to musi byc brzydki

Gość czemu tak mam
ty chamidło nicku jebane cpuny pewno jestes z meliny bo twoje slownicto ten niski poziom przedstawia zaraz ide na miasto na kawe z kumpela wkleje swoje zdjecie bo mnie juz wkurzaja komentarze ze jak ktos jest sam to musi byc brzydki http://images34.fotosik.pl/310/892e8b1e415c2097.jpg co mi brakuje ..?

Gość fajna dupa z Ciebie

Gość Luzik Ziąąą
No ja pierdole, francja elegancja , gra gitarka, ja nie wiem co tamtych gosci popierdoliło, ja sie moge z Toba na jakies piffkowanie ustawic, wbijaj na moj mail, pozdroooo

Gość czemu tak mam
ziomalek pewno mnie podpuszczasz i jestes kobietą ??? jestes z rocznika 89 tak ? to raczej z moja siostra predzej na pifko bo podobny wiek :-)

Gość jestem facetem1
no wspólczuje kolezanką... ja mam gorszy problem bo po 2 miesiacach posuchy mam nadmiar potencjalnych kandydatek i trudno mi wybrac, nie wspomne o tych skreslonych na dziendobry bo nie bede moczył sie tam gdzie moczyło sie mnóstwo innych facetów wec postawiłem chwilowo na samotnosc bo nie chce nikogo skrzywdzic..

Gość Invisible Kid
"Czy naprawdę miłości nie ma? To jest tylko bajka? Poważnie pytam..." Nie wiem czy jest miłość czy jej nie ma, ale te topiki kobiet, w których to tak narzekają na brak "normalnych", fajnych itp. facetów stają się nudne. Nie wiem czy kobiety, które je zakładają zastanawiają się nad sobą, jak się zachowują i czy tak naprawdę zasługują na takich o jakich marzą.

Gość Invisible Kid
"Justynaaaa Hmm, coś mi się zdaje, że do mojego nowego topiku pijesz. " Na to wygląda;)

Gość Invisible Kid
ja również 🖐️

Gość spalony innym słońcem
to napisz Justyna jak to jest u Ciebie?