Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slsl

Atrakcyjny niewolnik do pracy I służby

Polecane posty

1 minutę temu, Slsl napisał:

Nie mam Wasza Wysokość.. niestety... ale mysle ze cos by sie znalzalo samo ..

Wasza Wysokość 

Człowieku! Związek Zawodowy Niewolników ma Cię na oku. My akurat strajkujemy a Ty zabawiasz się w łamistrajka😡

4 minuty temu, miramar napisał:

Niezwłocznie po przeprowadzeniu sprawdzianu otrzymałby polecenie zapomnienia tego, czego się nauczył.

Wybatożony nie ma nic do dyskusji. Ma słuchać, wykonywać polecenia i znosić humory właścicielki. 

1 minutę temu, miramar napisał:

Elokwentny erudyta? 😄

No jakby się już oczytał wystarczająco, to wtedy tylko bym mu kazała opowiadać różne mądre rzeczy.

Jak teraz o tym myślę, to w sumie za partnera wystarczyłby mi czat gpt z wczytaną jakąś wersją seksowngo flirciarza i jakimś wibrującym urzadzeniem do przytulania i całowania po uszach. Może się doczekam.

2 minuty temu, Slsl napisał:

Nie mam Wasza Wysokość.. niestety... ale mysle ze cos by sie znalzalo samo ..

Wasza Wysokość 

Idź poszukaj kumpla do służby bez gadania. Tytułuj mnie: Najpiękniejsza.

47 minut temu, miramar napisał:

Niewolnik świadomy.

A czy Twoje poglądy polityczne pozwalają na posiadanie osobistego niewolnika?

6 minut temu, Sev napisał:

Bazyliszek bardziej. Po roku czy dwóch na plantacji pomidorów z pewnością. 

Hehe warto wykorzystać psa do służby na plantacji? Kiedy można spełniać swe wszelkiego rodzaju najskrytsze fantazje będąc właścicielką poddanego?

3 minuty temu, Miecz napisał:

Człowieku! Związek Zawodowy Niewolników ma Cię na oku. My akurat strajkujemy a Ty zabawiasz się w łamistrajka😡

On słucha tylko Pana albo Pani. Chyba, że chcesz wejść w układ służalczy. Choć osobiście w to wątpię. Że chciałbyś wejść.

2 minuty temu, pumpernikiel32 napisał:

No jakby się już oczytał wystarczająco, to wtedy tylko bym mu kazała opowiadać różne mądre rzeczy.

Jak teraz o tym myślę, to w sumie za partnera wystarczyłby mi czat gpt z wczytaną jakąś wersją seksowngo flirciarza i jakimś wibrującym urzadzeniem do przytulania i całowania po uszach. Może się doczekam.

O to właśnie walczymy! O oryginalność i autentyzm! Kobiety zeszły na psy zadawalając się erzacami!😡 Niewolnicy wszystkich krajów łączmy się! Koniec tyranii! Coś jeszcze miałem napisać ale zapomniałem co😴

2 minuty temu, Miecz napisał:

A czy Twoje poglądy polityczne pozwalają na posiadanie osobistego niewolnika?

Moje zasady moralne na to nie pozwalają. A nawet niemoralne. Te może nawet bardziej.

Niewolnictwo to może bym sobie jakoś wytłumaczyła własnym osobistym lenistwem. Nie niewolnik a człowiek, który robi to, czego mi się nie chce robić.

Przed chwilą, Miecz napisał:

O to właśnie walczymy! O oryginalność i autentyzm! Kobiety zeszły na psy zadawalając się erzacami!😡 Niewolnicy wszystkich krajów łączmy się! Koniec tyranii! Coś jeszcze miałem napisać ale zapomniałem co😴

Konstytucja!

3 minuty temu, Slsl napisał:

Hehe warto wykorzystać psa do służby na plantacji? Kiedy można spełniać swe wszelkiego rodzaju najskrytsze fantazje będąc właścicielką poddanego?

Nie rozpędzaj się. Zbierałbyś pomidory w szklarni pod Amsterdamem.

5 minut temu, Sev napisał:

Idź poszukaj kumpla do służby bez gadania. Tytułuj mnie: Najpiękniejsza.

Ale po co Pani .. Wasza Wysokość 2 poddanych..  napewno sie znajdzie .. nie jedna Kobieta ma nawet 15 uległych wiec to nie problem 

Wasza Wysokość 

No ale przecież tytułowy niewolnik sam się na to zgadza i rozumiem, że go to w jakiś sposób rajcuje, że jest niewolnikiem, więc co mają poglądy polityczne do tego to nie wiem 

Przed chwilą, miramar napisał:

Nie rozpędzaj się. Zbierałbyś pomidory w szklarni pod Amsterdamem.

Rozumiem Wasza Wysokość 

Już raz mialem stac na czerwonej ulicy 

Wasza Wysokość 

2 minuty temu, miramar napisał:

On słucha tylko Pana albo Pani. Chyba, że chcesz wejść w układ służalczy. Choć osobiście w to wątpię. Że chciałbyś wejść.

Jakie "wejść"! Jaki układ! Jestem prezesem tej zbieraniny nieudaczników życiowych😴 Walczę o ich prawa i godne służenie. Zbijam kapitał polityczny.

2 minuty temu, miramar napisał:

Moje zasady moralne na to nie pozwalają. A nawet niemoralne. Te może nawet bardziej.

Niewolnictwo to może bym sobie jakoś wytłumaczyła własnym osobistym lenistwem. Nie niewolnik a człowiek, który robi to, czego mi się nie chce robić.

Pokrętne to wszystko!😡

1 minutę temu, pumpernikiel32 napisał:

No ale przecież tytułowy niewolnik sam się na to zgadza i rozumiem, że go to w jakiś sposób rajcuje, że jest niewolnikiem, więc co mają poglądy polityczne do tego to nie wiem 

To jest podróba niewolnika! Łamistrajk!

1 minutę temu, Miecz napisał:

Pokrętne to wszystko!😡

Krótko - skrycie marzę o kimś innym. Wizja niewolnika nie nawiedza mnie w snach.

2 minuty temu, Slsl napisał:

Rozumiem Wasza Wysokość 

Wasza Wysokość 

Bzdury! Bzdury do potęgi entej! Niewolnika kupuje się na niewolniczym targu. Niewolnik sam się nie reklamuje. Odejdź! No już!😡

3 minuty temu, Miecz napisał:

Jakie "wejść"! Jaki układ! Jestem prezesem tej zbieraniny nieudaczników życiowych😴 Walczę o ich prawa i godne służenie. Zbijam kapitał polityczny.

Ostrzegam Cię - on jest bardzo zdeterminowany żeby zostać czyimś psem. Czeka Cię ciężka przeprawa zakończona marnymi efektami.

Przed chwilą, Slsl napisał:

Hehe jaki łamistrajk?

Jak to jaki? Ty nie wiesz co to łamistrajk?

Przed chwilą, Miecz napisał:

Bzdury! Bzdury do potęgi entej! Niewolnika kupuje się na niewolniczym targu. Niewolnik sam się nie reklamuje. Odejdź! No już!😡

Problem jest taki z niewolnikami, że jest ich więcej niż Pań gotowych ich posiadać. Ciężki rynek sobie wybrałeś. 

Ostrzegam Cię - on jest bardzo zdeterminowany żeby zostać czyimś psem. Czeka Cię ciężka przeprawa zakończona marnymi efektami.

Składki i dolę będzie płacił to go odpowiednio wylansuję😴

Jego postępowanie nawet koło determinacji nie leżało!😡

1 minutę temu, Miecz napisał:

Ostatni targ niewolników odbył się na Wybrzeżu Kości Słoniowej w roku nie wiem którym a nawet USA ogłosiło abolicję.

Nie wspominając o Polsce, gdzie chłop pańszczyźniany został uwłąszczony kiedyś tam. W każdym razie - dawno.

1 minutę temu, Pokraka napisał:

Problem jest taki z niewolnikami, że jest ich więcej niż Pań gotowych ich posiadać. Ciężki rynek sobie wybrałeś. 

Cześć Skarbie!😍 Tęskniłem!😍

Do mnie kiedyś napisała "babka czy chce jej niewolnika wypożyczyć"  chciała mi nawet za to zapłacić, tylko nie mogłam się oprzeć wrażeniu, że tam nie ma żadnej Pani. 😉

1 minutę temu, Pokraka napisał:

😍

Dobrze, że jesteś bo straszne głupoty tu wyczyniamy bez Ciebie.

Ostatni targ niewolników odbył się na Wybrzeżu Kości Słoniowej w roku nie wiem którym a nawet USA ogłosiło abolicję.

Nie wspominając o Polsce, gdzie chłop pańszczyźniany został uwłąszczony kiedyś tam. W każdym razie - dawno.

Istnieją nielegalne jaskinie hazardu, nielegalne bur/dele, to i nielegalne targi niewolników istniją😴

8 minut temu, Slsl napisał:

Rozumiem Wasza Wysokość 

Wasza Wysokość 

Całe szczęście, że do tego nie doszło.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!