Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to moze znaczyc

przesladuja mnie dziwne sny!!!!!

Polecane posty

Gość co to moze znaczyc

dzisiaj np śniło mi się że szłam do mieszkania ale na klatce schodowej byli ludzie z masakrowanymi twarzami których sie przestraszylam i nie weszlam do mieszkania.Następnie śniło mi sie ze bylam na wakacjach z rodzicami,koleżanka,jej ciotka i moimi psami... Siedzimy sobie w jakiejs knajpie(?) nagle patrzymy i na linie takiej jak są skoki na bangy(nie wiem jak sie to pisze) puszczają co chwile martwe psy :o własciciele zaplakani... My szybko do jakiegos auta jedziemy do tego domku co niby sie zakwaterowalismy ja wchodze do pokoju gdzie mial byc moj pies bo drugiego mialam przy sobie..tam wlasciciele tego domku sie smieja ja ich dopadlam i pytam gdzie moj pies itp oni nadal sie smieja ja biore noz daje kilka ciosów im..zabiłam tą dziewczyne własciciel mowi ze pies jest pod kołdrą troche chory i się smieje patrze pod tą koldre a tam glowa mojego psa z wywalonymi oczami i jezykiem.. ponownie daje kilka ciosow temu wlascicielowi i zabijam lece z glowa mojego psa do rodzicow.. potem nie wiem co sie dzialo nie pamietam tego ale potem bylo ze moj pies biegal sobie juz normalnie pytam sie matki jak to sie stalo przeciez nie mial glowy a ona ze mu weterynarz przyszyl :o a ostatnio mi sie snil szatan.. co pare dni mam takie dziwne sny.. co to moze znaczyc?:(

Gość jolantatw
może za dużo filmów wieczorową porą?

Gość hiacynata
jesteś opętana!!!!!

Gość co to moze znaczyc
nie jestem opetana :o a ostatnio w ogole filmow nie ogladam

Gość wielka inkwizycja
na stos z tą czarownicą !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Witalek
złe sny - koszmary jeśli się powtarzają mogą czasem wskazywać na chorobę, przebadaj się... przewlekłe choroby powodują koszmary zwłaszcza układu trawiennego

tez to mam. szatan diabeł koniec świata jakies Auschwitz czy co? ostatnio mialam LD - świadomy sen :O to bylo dopiero.