Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilllybay

nie chce już żyć!!

Polecane posty

Gość Bjały Móżyn
lilllybay prosze daj mi swoje gadu gadu ! PROSZE !!! Mam zdjecia fajnych sznuórw i miejscowek, gdzie moglabyś się powiesić :) ! Na pewno coś sobie wybierzesz, a ja mogę cię tam zawieźc moim Móżynowozem i pomóc w huśtaniu się na gałęzi :) ! Prosze podaj mi swoje gadu gadu albo napisz na moje pod numer 78683248747 :)

lilllybay========== juz ide odczytac. Zaraz Ci napisze :)

Gość lilllybay
takie myślenia nauczyła mnie moja babcia,która przeżyła wiele...i tak zawsze sobie myślałam i tym się kierowałam ale...nadszedł moment kiedy już ja sama wymiękłam i takie myślenie nie pomogło...dzisiaj jest szczyt moich zamrtwień... ale takie myślenie pomaga ja wiem,bo od kiedy pamietam towarzyszy mi i pozwala przetrwać

Gość Bjały Móżyn
Twoj problem polega na tym, ze myslisz za duzo. Przestan myśleć ! Zdaj sie na móżyńską radę i powieś się, a ja Ci w tym pomogę, ale PROSZĘ daj mi swoj numerek !!

Gość zajaraj se zielska i wyluzuj

Gość lilllybay
Bjaly móżyn a Ty nie chciałbyś dołączyć..bo widze ze strasznie Cie to kręci....że jeszcze są tacy durnowaci ludzie na tym świecie,współczuje Ci głupoty i żal mi Ciebie...

Gość nowa w mieście
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=408761 to chyba ten link ja robie tak, przed snem powtarzam sobie, ze np. ta praca jest moja, tylko dla mnie itp. i dostalam prace o jakiej nawet nie marzylam:) potem w poszukiwaniu mieszkania: juz ktos chcal te mieszkanie a ja bylam bardzo daleko, ale mowilam sobie, ze ono jest moje , no i tamten gosc zrezygnowal, nie chce sie rozpisywac, ale polecam książkę "potęa podswiadomości", czytam ja co dziennie, a jak mam zle chwile, albo chwile zalamania, to zawsze po nia siegam. odkąd zaczelam stosoawac sie do tej ksiązki to mam co chialam, a teraz mam nowe plany i zaczne je realizoac:)

Gość Bjały Móżyn
Ja już sobie powisiałem, trochę to nudne, chyba za lekko pętelkę zawiązałęm...ale Tobie zacisnę fachowo i na pewno ani sie obejrzysz, a juz bedziesz na tamtym swiecie :) Kurcze, to jest sposob na zarobek. Chyba bede pobieral oplaty w pomocy w popelnianiu samobojstw. Ale jestem pomysłowy !

Gość lilllybay
ale jesteś głupi!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Bjały Móżyn
Nie to nie ! Więcej nie będe namawiał. Tracisz dobrą okazję, bo pierwsza taka próba samobójcza jest u mnie za DARMO! Więc zastanó się zanim w rasistowski sposób mnie wyzwiesz i przegonisz. Jakbyś się namysliła, chętnie pomogę w przeprowadzce na "drugą stronę". Mój mail : murzynbialy@tlen.pl Papa, miłego dnia ;)

Gość zamknac temat zamknac posty
temat do kosza

Gość lilllybay
zamykam temat!!!widze ze są ludzie ktorzy sobie zrobili ze mnie tylko pośmiewisko....cieszcie się,gratulacje!!!

Gość Bjały Móżyn
CO ?!?!?! Po raz pierwszy w historii Móżyn zwyciescą ?!?! Niesamowite :D Ale pamiętaj, że zawsze możesz do mnie napisac czy zadzwonic, a zjawie sie ze sznurem w ciagu 5 minut, słonko ;) Buziaczki :*

Gość Kosmita z UFO
MY KOSMITY POLECAC PALENIE GANJA ! JARANIE GANJA DOBRZE ROBIC NA ZACHOWANIE

Gość temat z dupy zamknac posty
lasce sie nudzilo i zalozyla temat z dupy, jakas pojebana wyjątkowo :/ i tylko przyciągnęło to kolejnych debili

Gość jak znajdziesz jakiś
bezbolesny sposób na zabicie się, to mi daj, bo też bym się z chęcią zabił.

Gość polecam łykanie tabletek
brzusio troche poboli, ale to chyba najlepsza metoda. Ewentualnie mozesz skontaktować sie z tym Bialym Murzynem, on na pewno zorganizuje Ci fachowe samobojstwo, hehehe.

Gość Kosmita z UFO
WY SIE NIE ZABIJAC ! MY KOSMITY MUSIMY MIEC LUDZIE DO PORYWANIA I EKSPERYMENTY !