Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsieeejawas

czy warto to kupic

Polecane posty

Gość zastanow sie dobrze
to fakt cena jest baaaardzo niska,tylko po co komu tyle roznych kolorow naraz,na pewno wszystkich nie uzywasz bo nie kazdy pasuje do danego typu urody,poza tym jakoscia to to nie grzeszy,cienie beda sie gromadzic w zalamaniach powiek,wiec trzeba dokupic baze pod cienie,a tak w ogle zanim to wszystko zuzyjesz to Ci sie zestarzeje,wiec daj sobie spokoj z takim badziewiem

nie chcialabym zniechecac, ale nie wiadomo jak z jakoscia tych kosmetykow (żebyś nie miała uczuclenia). I czy rzeczywiscie az tyle Ci sie tego przyda, czy nie lepiej poszukac jakiejs mniejszej \'wersji\' za taka sama cene, moze bedzie lepsza jakosciowo. pozdrawiam

Gość pytamsieeejawas
ok dzieki ja w ogole sie nie maluje, chcialam sprobowac

nie warto kiedys kupowalam w necie zestawy wlasnie tej firmy i srzedawalam u mnie w miescie dziewczyny ala jestem rozowa i pusta chwalily sobie bo wszystkei te cienie maja jakby brokacik itp ale ogolnie sa zlej jakosci i szybko schodza, ja nie wiem bo sie cieniami nie maluje ale kolezanki ,,te madrzejsze'' mowia ze to szit

to tym bardziej, moze powinnas wyprobowac, ktore najbardziej by Ci pasowały do cery, bo te zdaje sie beda bardzo intensywne, mi sie to osobiscie nie podoba. A tak poza tym, to mi najbardziej podobaja sie kolorowe kreski na powiekach no i do tego tusz do rzes:)

Gość pytamsieeejawas
nie umiem sie malowac, w ogole.. :(

trzeba probowac;) watpie, czy ktos od razu umial;)) Ale jest pelno stron na ten tema, trzeba troche poszukac. Np. kiedys bylam na takiej, n ktorej bylo wyjasnione ( z rysunkami) jak rozprowadzic dobrze cien ( odpowiednie do koloru i ksztaltu oczu;) )

Hehe mam takie, a nawet lepsze cienie. Jakiś czas temu kupiłam w Londynie ;) Ja mam własnie taką różową palete, która ma 98 kolorów (własnie policzyłam) Jak ktos chce to pokaże jak to wygląda, ale wyśle na maila. I jeszcze takie pudełeczko (też różowe) z innymi kosmetykami w środku.. jak róż do policzków.. lakiery do paznokci..rózne błyszczyki itd. A i jak kiedyś wybierzesz sie też do Londynu (polecam) to zajrzyj do sklepu Argos ;) Tą palete kupiłam za 14.99 funtów, a to pudełeczko za 19.79.. jak widać na nasze zł to sporo.. więc właściwie opłaca ci się kupić to na llegro. :D