Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość all most things

Jak mam odzyskać faceta?! co robić???

Polecane posty

Gość all most things

miałam zapomnieć, ale... dzis wiem że tylko jego chcę:( kiedys byłam dla niego ważna a dzis on chyba woli zapomniec że mnie znał, co mam zrobic powiedzieć żeby choć zaczął się znów do mnie odzywać?

Gość ws
a on jest sam czy z kims?

Gość all most things
sam

Gość ws
faceci sa tacy ze jak sobie cos postanowia to sie tego trzymaja.

Gość all most things
zasady sa po to żeby je łamać:)

Gość all most things
ma ktos w tym jakies doświadczenie???

jest tylko jeden sposob.. trzeba go olac, dobrze sie bawic, bywac miedzy ludzmi :) On poczuje strate, zazdrosc i zacznie o Ciebie zabiegac.. jesli oczywiscie tli sie w nim choc mala iskierka uczucia do Ciebie :) Sposob przetestowany :) powodzenia!

Gość all most things
tyle że ja nie mam z nim kontaktu, ską on może wiedzieć co ja robie? jak to dobrze rozegrac? zależy mi ...:(

Gość dziewczy_na
tez mam ten problem co autorka topiku:(

Gość Death Dragon
nie !!jesli kobieta zawaiła to olewnie z jej strony da dokładnie efekt odwrotny do zamierzonego jesli czujesz sie winna to poprostu powiedz daj znak ze ci zalezy i zmien to co jest złe ,, daj mu czas nie naciskaj,bądz soba

Gość dziewczy_na
Death Dragon zeby bylo tak jak mowisz .... to bylo by za prosto

Gość Death Dragon
wiec przedstaw swoja sytuacje tak bez sciemy a odpowiem ci....

Gość dziewczy_na
znamy sie od roku ale zadko widujemy sie. czesto kiedys pisalismy na gg,smsy, dzwonilismy. pozniej zerwal zemna kontak bo mieszkalismy za daleko od siebie... poznalam jego kolege i ten kolega wyznal mi kiedys milosc o wszystkim powiedzialam jemu i jest na mnie bardzo zly za to ze pisalam z jego kolega. a teraz on siedzi za granica nie wiem co mam robice? juz nawet mnie nie lubi:(

Gość Death Dragon
oj to za bardzo nic nie mozesz zrobic tylko czekac... jesli uznasz ze minał odpowiedni czas by opadły negatywne emocje odezwij sie , wyslij smsa typu ;co słychac lub cos w tym rodzaju i czekaj az facet peknie ,kiedy sie odezwie nie wracaj do tego co złe powiedz ze nie chcesz schodzic na takie tematy bo dobrze ci sie z nim rozmawia, przypomnij co was łączyło, jakies niesamowiet wspólne chwile których oboje nie zapomnicie jak to sie mówi po nitce do kłebka tylko nic na siłe i nie wyskakuj od razu z "kocham cie" powodzenia

Gość dziewczy_na
dzieki za wypowiedz ale i tak wiem ze to nic nie pomoze...

Gość Death Dragon
naucz sie cierpliwosci, dbaj o siebie jak nigdy umiesc fotki na n-k i pokaz ze potrafisz zyc swoim zyciem ale nie jestes byle kim tylko kobieta z klasa zacznij dobrze o sobie myslec i pewnosci siebie nabierz nieco:), albo kup motocykl i bedziemy sie scigac :)

Gość dziewczy_na
mam juz skuter wiec mi motocykla juz nie trzeba. chcialabym udowodnic mu ze jestem inna niz on mysli

Gość potpouri
hmm, mam podobny problem, gosc zrazil sie do mnie dwa razy juz..choc za drugim razem calkiem nieswiadomie cos zrobilam, no i nie odzywa sie..nawet zaproszenie na nk odrzucil...na smsa nie odpisal...bardzo chcialabym mu wyjasnic, wytlumaczyc..ale co moge zrobic? zadzwonic?czy przez wspolnych znajomych ? nie wiem..bo skoro mnie olewa to nie chce byc nachalna..

Gość potpouri
olalam go...myslal,ze sie z nim tylko zabawilam po paru drinach i zostawilam na imprezie..a ja rozmawialam ze znajomymi i myslalam,ze pojdzie zapalic na zewnatrz i wroci..on stwierdzil,ze juz mam go gdzies. fajny kolega byl wczesniej, znamy sie ponad rok, szkoda..