Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przeszkoda

Nie mam z kim iść na studniówkę!!!!

Polecane posty

NIe mam chłopaka, a wszyscy kumple mają dziewczyny... Nie mam nawet brata czy kuzyna :( Do końca września muszę się zdeklarować czy idę z kimś czy sama, a sama na pewno nie pójdę, wolę wcale nie iść. Przeraża mnie to :(

Gość dziewica za kaseee
zaplac jakiemus zeby z toba poszedl i zebraj o to na ulicy, powiedz ze dasz du.py, a do tego jedzenie picie muzyka za free :) chyba musisz byc strasznie brzydka jak zaden nie chce:>

masz ponad 2 miesiące, czym się martwisz? Poza tym to żaden wstyd iść samemu, u mnie było sporo osób które przyszły same, i nie było żadnego problemu :) przecież masz znajomych w klasie, w szkole, więc na pewno nie będziesz się nudziła :)

też bym poszła sama, moja koleżanka robiła casting na partnera na studniówke, nie dlatego że nie była zdecydowana kogo wybrać tylko też nie miała z kim iść i wszystkie ciotki, babcie, znajome szukały jej kandydata na partnera, to dopiero lipa była.... :O

Gość też nie mialam z kim iść
ale zadeklarowałam że przyjdę z osobą towarzyszącą.póxniej przed stud.na sile musiałam szukac chłopaka,umawialam się z jakimis znajomymi sióstr itp.ale żaden z wyglądu mi nie podpasował,w końcu znalazl sie jeden ale w ostatniej chwili okazało się,że ma jakies zawody,ale to nie wszystko...

Gość nie ma sprawy laski
składajcie kaske, wynajmiecie sobie żigolaka z profesjonalnej agencji, do wyboru do koloru - mięśniak, intelektualista czy co tam która lubi wszyscy mają extra ciała, potrafią świetnie tańczyć, są szarmanccy, wstydu nie przyniesie taki czipendels na godziny tylko jeden problem - koszt to 500 zł za godzine :o.....no i jak studniówki to może być konieczmnośc wcześniejszej rezerwacji

tydzien przed studniówką poszłam na dyskę z siostrą,byla taka umowa,że miałam pokazac palcem chłopaka,a siocha miała do niego iśc i zagadac o studniówkę,byłam az tak zdesperowana do takich czynów skłonna,spodobał mi się,pokazalam,siostra zagadała,zgodzil się,pogadaliśmy trochę,byl super

Gość chyba ja
a zmienili terminy 100-dniówek? Teraz są w lipcu?

na drugi dzień dzwoni że jednak nie może:( masakra,poszłam z bratem koleżanki,nie był za fajny,ale co miałam zrobic,jedynym plusem całych tych beznadziejnych poszukiwań chłopaka na studniowke jest to,że ten super chłopak z dyski zadzwonil do mnie po studniowce,przepraszal,że nie mógł i ....jesteśmy razem do dziś:)ponad 4 lata żyćze podobnych przygód

spoko.. ja 3 dni przed studniówką byłam zmuszona zmienić partnera.. to dopiero były żałosne poszukiwania.. z równie lipnym skutkiem :P dlatego popieram wczesne poszukiwania partnera, jednak.. żeby aż tak wczesne ???:) spokojnie

jestem żałosna i wiem o tym możecie mi jechac ile chciecie... szkoda, że nie ma jarka 84, ten to by sobie poużywał :(

Gość nie napalaj się tak przerwa
:)

Gość łosiątko
Lepiej idz sama, a nie z ledwo poznanym chłopakiem albo kolegą koleżanki. Lepiej się ubawisz sama. Jakby była 2 raz moja studniówka poszłabym an pewno sama :D :D :D

ja poszłam na studniówkę ze swoim chłopakiem, chodziliśmy razem do klasy :) i jesteśmy nadal ze sobą, prawie 4 lata :) nie zgadzam się, że to wstyd iść samemu. Czasem lepiej bawić się w towarzystwie znajomych, niż iść z chłopakiem którego ledwo się zna, nie wiadomo jak się taki człowiek zachowuje (zwłaszcza po alkoholu), może się to skończyć nieciekawie. Dziwi mnie chęć zaszpanowania facetem, wstyd, że jest się singlem...