Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedzielny

PRZEPRASZAM KOCHANIE.../

Polecane posty

Chcialem strasznie mocno przeprosic milosc mojego zycia za to ze ZNOWU o czyms zapomnialem... tym razem zapomnialem kochanie o Twoich wczorajszych imieninkach. Wiem!!!! To juz jest swinstwo, bo ciagle mi sie przydazaja takie rzeczy, a o tym nie powinienem zapomniec. Jestes dla mnie wszystkim i chce zebys o tym wiedziala. Kocham Cie strasznie i mam gleboko w D*PIE ze ktos mnie jakos podsumuje, czy tutaj, czy w realu. Jak bedzie trzeba kazdemu obije ryja! Kocham Cie i tylko Ty cos dla mnie znaczysz... a jestes najcudowniejsza, najpiekniejsza i najukochansza osoba jaka w zyciu poznalem. caluski Skarbie

Gość Szarlota_
przeprosiny przyjęte :)

Gość challenger
...co za czasy...ludzie nawet przeprosić się nie potrafią bez pomocy maszyny, porażka:(, człowieczeństwo zanika...

komiczne to ty???????????????????? :P :D

Gość przepraszaj moze wybacze

najlepiej jej to napisz w liściuku dołączonym do kwiatka:) Ja tak robię:) Chociaż ja nigdy nie zawiodłem mojej Ukochanej:) narazie spisuje się na 6:P;)

"Kto kochał-nie zapomni. Kto zapomniał-nie kochał. Kto kochał i zapomniał-ten nie umiał kochać."

Kocham Cie strasznie i mam gleboko w D*PIE ze ktos mnie jakos podsumuje, czy tutaj, czy w realu - a moze byc w TESCO?

Gość gość
Tkjaz7JrqRoMyHIAmRwk3Dpr