Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Invisible Kid

Gdy się człowiek spieszy tam się diabeł cieszy

Polecane posty

Gość Invisible Kid

Temat skierowany przede wszystkim do kobiet. Co chwila pojawiają się tematy nieszczęśliwie zakochanych dziewczyn/kobiet, z których to wynika, że do zakochania z ich strony dochodzi bardzo szybko. Już po kilku spotkaniach wielka miłość itp. Potem okazuje się że facetowi coś nie odpowiada i się po prostu ulatnia w mniej lub bardziej elegancki sposób, lu w innych przypadkach coś zrobi nie tak, skrzywdzi itp. Dlaczego tak się spieszycie z tym kochaniem, nie macie czasu żeby poznać dobrze faceta? Jaką ma wartość Wasza miłość (do mężczyzny), skoro tak nią szastacie?

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no nie wiem ja tak nie mialam :) moze są za bardzo naiwne i wierzą że spotkaly faceta swoich marzeń i że ten odrazu sie oswiadczy:) a wiekszosc kobiet marzy o rodzince...

Moja teza jest, ze wiele dziewczyn bierze sie za pierwszych lepszych facetow bo ich zycie jest nudne i wierza naiwnie, ze jak beda miec kogos to wtedy sie to odmieni. W efekcie niezwracaja uwagi na charkter, osobowosc, czy pije, jak sie wyraza, tylko leca za nimi \"na piekne slowa i oczy\". A potem sie szybko okazuje, ze ten piekny krolewicz okazuje sie ropuchem.

Gość Invisible Kid
Czy dziewczyny mogą być aż tak naiwne, nie załamujcie mnie.

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyny owszem...ale faceci nie lepsi:) też są naiwni...