Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez weny

Co można zrobić?

Polecane posty

Gość bez weny

aby powróciła wena? pisałam wiersze, a od pół roku nic nowego nie mogę stworzyć.Mam ochotę,a tu pustka w głowie, ani rymowany ani też biały

Gość pierdzacz
śmierdzi kupa mała pewnie długo zdychała palimy pieski na trawie smrodem sie dławie fajną mam wenę ? mam talent :)

Gość bez weny
nadal czytam na róznych forach, tu na kafeteri równiaż są topiki z pieknymi wierszami i zasmucamnie fakt, że nie potrafię nic napisać, a jeszcze nie tak dawno...:(

Gość bez weny
pierdzacz nie o taki styl mi chodzi;)

Gość bez weny
kafeterii:*

Gość emilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muchi mialam w rączce bo znalazłam je na łączce w kupie brudne leżały i sie opalały teraz muchi w słoiku jedna na drugą robi siku poźniej muchi pozdychały a mnei wyszły wielkie gały :D

Gość bez weny
amiliaaaaa częstochowskie te twoje rymy, ale każdy pisze jak potrafi;)

tylko tak potrafie:D hehe a tak na serio to kiedyś pisałam wiersze..niektóre piękne, ale niestety mi zaginely :) i mialam coraz mniej czasu na pisanie i praktycznie zrezygnowalam. Ostatni wiersz (bardzo dobry ) napisałam po śmierci Papieża, tak mnie natchnęło, był super... :)

Gość bez weny
a widzisz;) wiedziałam,że tkwi w Tobie duszek poetki:D a może masz gdzieś zapisany ten wiersz o papieżu? chetnie bym przeczytała własnie o to natchnienie chodzi, że nieraz sypie się jak z rękawa, a tu taki długi zastój, ponad pół roku

spróboje poszukać :D a ile ty masz lat?

Gość bez weny
szukaj, czekam na pewno nie naście;)

aha i piszesz bardziej rymowane wiersze czy bez rymów..taka swobodna twórczość?

napisz jakis swoj wiersz..gdybys mogla, zobacze czy równam sie z twoim poziomem:D szukam szukam hehe

Gość bez weny

Gość bez weny
zdecydowanie bardziej rymowane, chociaż zawsze uważałam,że prosciej jest stworzyć coś z rodzju wiersza białego, ale byłam w błędzie

Gość bez weny
emilaaa nie ma co porównywać poziomów, dla jednego może być extra, dla drugiego nic nie warty gniot To ja raczej chciałam się z Tobą porównać:) daj ten swój wiersz, niech nabawię się kompleksów:)

szukam i szukam, ale nie moge znaleść, wiem ze ten wersz był ładny bo oddawał moje uczucia, ale nie wiem cyz taki fajny dla kogoss ko sie duzo zna na tym i duzo pisze:)

Gość bez weny

Gość bez weny
właśnie o wyrażenie własnych emocji chodzi w pisaniu wierszy, zazwyczaj tak bywa, że im większe emocje tym lepsza twórczość Śmierć papieza na pewno była takim przezyciem. Ja umieszczałam swoje wiersze na pewnej stronie i nie miały najgorszych notowań, ale tak jak napisałam wyżej, co kto lubi

Gość emilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kochany Ojcze Święty Byłeś zawsze uśmiechnięty. Wszystkie troski, smutki, żale- Nie dla Ciebie!- prysły w fale... Gdy do twojej doszło śmierci, obudziło w mej pamięci że tak ważny dla mnie byłeś, że to dla nas właśnie żyłeś. Lecz rozpaczać nie potrzeba, bo nasz Ojciec-Bóg, ten z nieba jest twoją opoką, a my ludzie idźmy drogą którą Ojciec z Ojcem stworzyli byśmy dobro na ziemi czynili. Myślą będe przy tobie, w żalu, smutku, chorobie. Dziękuję Ci za wszystko- oby tylko to nie prysło!

Gość bez weny

podoba ci sie chiaz troche?

Gość bez weny
rzeczywiście fajny, pisany szczerym sercem, a pierwsza część jest naprawdę bardzo dobra, wg mojej skromnej oceny Dlaczego nie piszesz? to pomaga rozwijać się, pomaga też ulżyć negatywnym emocjom

heh mialam wtedy 16 lat jak to napislam :D przestalam z braku czasu..i braku weny. to był ostatni moj wiersz. nie wiem moze jeszcze jakis napisze..ale to pod wielkim znakiem zapytania:) zresztą...nigdy nikomu tych weirszy nie pokazywalam ( no chyba że mamie), byly to moje takie refleksje..

Gość bez weny
tym bardziej mnie zaskakujesz, że jako 16-latka napisałaś tak dojrzały wiersz. Ktoś kto w swoim życiu napisał choćby jeden wiesz, nie poprzestanie nigdy;) wrócisz do tego, zobaczysz. Zachęcam, bo nawet ten żartobliwy wiersz na początku to jakiś talent, tak na zawołanie:) i nie mów, że brakuje Ci weny:)

a ty ile juz piszesz? i moze podasz mi link do tej strony gdzie je umieszczasz?

Gość bez weny
umieszczam czasem na beju, chociaż ostatni wkleiłam 10 pażdziernika i dlatego ubolewam podam link, przeczytaj chociaż kilka i oceń czy warto pisać? poczekam na Twoją ocenę, liczy się dla mnie każda wypowiedź, nawet ta krytyczna. http://www.kobieta.pl/wiersze/?szukaj=vita%20brevis&gdzie=autor&st=1

Gość bez weny
moim debiutem na tej stronie była "Zakazana miłość" i chyba ten cenię sobie najbardziej

kochana..piszesz fantastyczne wiersze, moje przy twoich są niczym! widać ze piszesz, masz takie piekne słownictwo, umiesz wyrazić to słowami. Dalabym ci 6+ i mam nadzieje że kiedys zasłyniesz bo twój talent nie moze sie zmarnować!

dla tych wierszy nie ma żadnej krytyki!! są piekne, hehe ten o misjonrzu mi sie spodobał :) pozwolisz że dodam stronke do ulubionych..