Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez weny

Co można zrobić?

Polecane posty

Gość bez weny
dziękuję za te pochlebstwa:D teraz wiesz dlaczego tak się martwię obrak weny uwielbiam pisać, a teraz nie potrafię stworzyć ani jednego mądrego wersu:( emilaaa, powinnaś też czasem coś skrobnąć, potrafisz wyrażać uczucia, szczerze zachęcam i dziękuję za ocenę. Możesz tam zaglądać, może w końcu ruszę.

Gość bez weny
ten o misjonarzu, to samo życie, no powiedz czy tak nie jest?:D

Gość emilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ehe no jest jest, dlateog mi sie tak spodobal. Ja musialabym popracować nad słownictwem poniewaz jest ubogie a z polaka nigdy nie bylam dobra:) ale kto broni mi ćwiczyć, wkoncu jestem młoda. po tej naszej rozmowie dostałam weny, pomyslalam o tym aby napisac wiersz o mojej zmarłej siostrzyczce :) tak wiec juz wiesz ze tamatów mi nie brak do napisania :)

Gość bez weny
Po pierwsze współczuję przeżyć:( jeśli napiszesz coś o tej smutnej historii, upamietnisz istnienie siostrzyczki, coś po niej zostanie, choćby pamięć zapisana słowami Twego wiersza. Nie przejmuj się słownictwem, są takie chwile, kiedy słowa, wyrażenia same się cisną, wtedy zapisuj to co myslisz. Chciałabym kiedyś zobaczyć to, co napiszesz ku pamięci siostry. Masz talent, zapewniam Cię, wykrzesaj tylko z siebie chęci. Poczytaj tu i tam trochę poezji, a na pewno pióro będzie lżejsze. Muszę zmykać. Miło się pogawędziło z Tobą, a Twój wiersz o papieżu zapisuję sobie:)

Gość emilkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ok ja napiszę napewno cie powiadomie na twej stronce papappa:)

Gość bez weny
już się cieszę i czekam:D Warto! Potrafisz!