Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladykrysiaxx

cos dziwnego w pochwie

Polecane posty

Gość ladykrysiaxx

Witam ostatni wyczulam u siebie dziwna kulke w pochwie jakby guz...gdy zaczelam to dotykac palcem na palcu pojawila sie krew i to nie taka jak przymiesiaczce tylko taka jakby zrany... masakra boje sie co wy myslicie co to moze byc??

Gość tak samo beznadziejna
następna co nie wie, że w pochwie ma szyjkę macicy :-)

Gość ladykrysiaxx
he to wiem ale tej kulki nie bylo pojawila sie z tydzien temu ... a skad ta krew?

Ale to ciekawe... Jakby to był tyłek, to można powiedzieć, że hemoroidy, ale tam... Może idź do gina?

Gość ladykrysiaxx
no jutro ide....ale juz sie boje bo tyle nanecie sie naczytalam ze to jakies guzki moga byc raki i takie tam bzdury...;/

Gość sam jest ebznadziejna
Chyab pisze ze na dole w pochwie ma ta gulke a nie u gory dgzie jest szyjka wiec sie nie wymadrzaj bo to nie o to chodzi tutaj zadala pytanie czy nei wiecie co to moze byc skoro nie ejst to szyjka to co??

Będzie dobrze :) Dziwne, że nikt ci nie odpisał nic sensownego, w końcu tyle tu ,,mądrych" osób :/

Gość ladykrysiaxx
no bylam na to przygotowana ... bo na niektorych postach jeszcze bardziej jada:D ale coz juz tacy sa ludzie:D

Gość w pochwie także
moga być hemoroidy czyli żylaki moja przyjaciółka miała żylaki pochwy w czasie ciąży

Gość ladykrysiaxx
ale te xylaki postaja tylko w czasie ciazy i w ktorym miesiacu ona byla??? bo ja biore tabletki anty to moze od tego;. kurcze nie wiem;/