Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kathrein

Kolczyk w pępku! Kto jeszcze?

Polecane posty

Witajcie ;) Gdzie warto zrobić sobie kolczyk? W pępku? Czy w języku? Prawdę mówiąc o wiele, wiele bardziej wole w pępku :P A takie przebicie kosztuje gdzies około 50zł? ( z własnym kolczykiem) ??? 🌻🌻🌻🌻

Gość jkfk
wiocha daj se spokój. po ciąży zostanie ci w tym miejscu rozstęp. Chcesz sie wyróznić - nie miej kolczyka. W tej chwili wszystkie mają kolczyk w pępku i tatuaż na poniżej pleców, owczy pęd już nie modne

Gość migotka69
samo przebicie kosztuje ok.50 zl moze troszke wiecej musisz sie przzgotowac bo to troszke boli i przemzwac ranke i smarowac mascia najlepiej detromecyna

Ja zrobiłam sobie w wieku ok. 16 lat i teraz żałuje, bo nie wiem, jak to bedzie z ciążą i tym brzuszkiem :O :P No, ale wyglada ładnie, dziewczyny wariują na punkcie długasnych kolczyków po 7cm :O, ja natomiast nosze swój mały bananek, którego wogóle nie czuć i nie widać, jedynie w bikini ;). Ja zapłaciłam bodajże 60zł (w cene wliczone przekłucie i kolczyk), ale mieszkaw małym miasteczku i parę lat temu to było... Może teraz coś się zmieniło :P