Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie toleruje innych

mirtastad --- bardzo prosze o opinie nt tego leku antydepresyjnego

Polecane posty

Gość nie toleruje innych

to juz mój 4-ty lek z kolei. innych nie tolerowalam, po 3, 4 dniach musialam odstawic z powodu oslabienia, nudnosci nawet robilo mi sie slabo, cala sie trzeslam, wypadaly wlosy itp itd czy mirtastad jest skuteczny?? po jakim czasie pomaga?? przez 2 tygodnie mam brac po pół tabletki na noc, pozniej 1 rano i pół na noc. do tego mam lek uspokajajacy mam nasilenie depresji wiec musialam zaczac ten ek, jednak bardzo obawiam sie skutkow ubocznych, ktore przy poprzednich byly naprawde nie do zniesienia, a bylam przekonana ze jakos wytrzymam i wszystko minie. jednak tak sie nie stalo

Gość nie toleruje innych
brałam bioxetin, efectin i cital

Gość nie toleruje innych
ale ktory ma najmniej uciazliwe, a przy tym jest skuteczny??

Gość już zaczełam brac mirtadstad
i do tego cos na uspokojenie. dzis przesadzilam z tymi tabletkami uspokajajacymi ale miirtastad dobrze znosze, tylko sennosc dokucza. biore 4 dzien czy ktos to jeszcze bierze??

Gość już zaczełam
jesli mam sie przyznac... mialam jakis dziwny stan po tych tabletkach na uspokojenie. wzielam tylko 4, a oprocz tego poprzedniego wieczoru 1/2 mirtastadu. w poludnuie kolo 12 polozylam sie spac, co jakis czas budzily mnie jakies koszmary ale nie jestem pewna czy to byly sny czy jawa, widzialam takiego ogromnego pajaka, smialam sie przez sen i zdawalo mi sie z ktos za mna lezy. reszty nie pamietam wstalam jakos o 18

Gość już zaczełam
Mirtazapina - Mirtastad, Remeron, Esprital Bardzo ale o bardzo prosze o opinie nt grupy tych lekow 🌻 🌻 Co do mojej historii - depresja dokuza mi od jakichś 3 lat. Teraz jest coraz gorzej. Po prostu tak reaguje na rozne wydarzenia, a s abardzo przykre, nie do zniesienia juz. Mam energie do dzialania ale wciaz mysle nad zakonczeniem tego wszystkiego, poniewaz jestem beznajdziejna, do nieczego sie nie nadaje i nie jestem nikomu juz potrzebna. nie zanosi sie na to aby ten stan sie zmenil. jestem brezydka i nikt takiej nie chce a jesli juz to poniza traktuje jak smiecia zdradza, mowi ze jstem gllupia beznadziejna bo tak naprawde jest