Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kapsułka młodości

leżaczek dla dziecka.Proszę o Wasze zdanie...

Polecane posty

Ehh, to zależy od dziecka... Ale z tego co czytam, to większość dzieci lubi. Moja Lusia taki oryginał, że się przypiąć nigdzie nie dała, ani unieruchomić, nawet z zabawkami :)

Gość kapsułka młodości
Moja dziecko nie chce samo leżeć w łóżeczku więc pomyślałam że jak muszę coś zrobić w kuchni itp to będę go zabierała ze sobą. Tylko nie wiem na który się zdecydować.

Ten pierwszy leżaczek jest bardzo fajny, ja (a raczej mój synek) go używam niemal od 3 miesięcy. Teraz synek jest już większy, a nadal ma radochę jak w nim leży. Części plastikowe są bardzo mocne, z porządnego tworzywa. Tapicerkę spokojnie można zdjąć i uprać, na pałąk z zabawkami dowieszam mu inne na tasiemkach, żeby mu się nie nudziło:) Synek nauczył się sam w nim bujać. Zabieram go też z leżaczkiem do kuchni jak muszę coś zrobić, zawsze grzecznie leży. Nawet w nim czasem zmęczony zasypia, wtedy tylko z tyłu zwalniam płozy do pozycji leżącej, przykrywam kocykiem i już:) Wydaje mi sie , że wszystkie z nich są fajne. Sprawdź może jeszcze na ile kilogramów jest każdy, im więcej, tym na dłużej ci posłuży. Ten pierwszy może być później fotelikiem dla starszego dziecka.

ja mam ten :) http://allegro.pl/item393403136_lezaczek_buj aczek_fisher_price_wibracje_nowy_.html#photo jestem bardzo zadowolona, Niunia w nim siedzi odkad miala chyba 2 miesiace, teraz ma prawie 5 i lubi dalej, jest ze mna np. jak jestem w kuchni:) zabaweczki sa super , nie wisza za nisko, latwy w skladaniu i mozna spokojnie prac

Ja też używałam leżaczka, ale my kupiliśmy taki w którym płynnie można regulować wysokość oparcia. Nasza córka strasznie ulewała, więc wysokość musiała mieć dobraną tak , żeby nie ugniatać brzucha. Polecam - nam się leżaczek bardzo przydał.

Ja mam taki: http://www.allegro.pl/item390708357_fisher_price_m7930_lezaczek_bujaczek_2w1_0_18kg.html Jestem bardzo zadowolona. Corka nie szwęda sie po wersalkach, można ją wszędzie zabrać, czy do kuchni, czy do łazienki. ale fakt, że dziecko musi sie do leżaczka przyzwyczaić, bo na początku to nie bardzo chce leżeć. Tylko trzeba go dodatkowo czymś wymościć. Ja bym optowała za drugim itrzecim leżaczkiem, na metalowych płozach. Te plastikowe jakoś mnei nie przekonują.

ja mam ten lezaczek co w temacie i jestem z niego bardzo zadowolona...jest stabilny...moja zuzia uwielbiala sie w nim bawic jak byla malutka, czasem nam pomagal w usypianiu jak nic nie pomagało:)potem sie go przerabia na krzesełko i ja np w nim karmiłam zuzie jak jeszcze nie siedziala za bardzo stabilnie...i pokio nie mialam krzesełka do karmienia...bardzo nam sie przydał, do tej pory ja czasem w nim nosze ak musze isc do kuchni czy do wc...potem posłuzy nam jako krzesełko dla sitarszej corci...teraz to cały czas raczkuje i przy meblach stoi wiec...:)

Gość no i w tej chwili
http://www.allegro.pl/item390597119_fisher_price_lezaczek_bujaczek_rainforest_nowy_.html a ja olecam ten!!! kupiłam go siostrzenicy na chrzciny, miała 2 miesiace jaks ie w nim bujała. sama sobie radziła, bo jak zaczynało ją nudzic lezenie kopała nóżkami i lezaczek sam sie bujał. do tej pory go maltretuje a ma już 19 miesięcy prawie:)

Witam:) a my mamy taki: http://allegro.pl/item393321667_lezaczek_bujaczek_l0539_fisher_price_wibracje_nowy.html Tobiasz ma niespełna 2 miesiące i spędza w leżaczku sporo czasu :) upodobał sobie grającego psa do którego cos tam gaworzy pod nochem :) plastikowe płozy też mnie początkowo nie przekonywały, ale zdecydowałam, że lepsze plastikowe płozy bo grubsze niż metalowe cieńsze :) i jak do tej pory jestesmy zadowoleni :) Leżaczek posiada dwie wysokości oparcia i jak dla mnie, jest rewelacyjny. Posłuzy na jakis czas ... pod warunkiem że mój mamy rozrabiaka nie rozbierze go na częście perwsze :) pozdrawiam K.

Ja mam ten pierwszy i moja córeczka bardzo lubiła w nim siedzieć, aż do tej pory:( Teraz ma siedem miesięcy i od leżaczka woli kojec. Dla dwumiesięcznego malucha POLECAM!

Gość jukas.
deli przecież on zajmuje tyle miejsca! No chyba że mieszkasz na lotnisku ;)

jukas nie trzeba mieszkac "na lotnisku"zeby wstawic cos takiego do pokoju:/ nie kazdy mieszka w jednym pokoju

Gość kapsułka młodości
A czy te leżaczki da się rozłożyć tak żeby dziecko w nich nie siedziało tylko leżało??Chodzi mi o to czy to nie to samo co foteliki samochodowe bo mój synek nie cierpi siedzieć w takim foteliku

Gość jeju.......
ta hustawka wyżej jest mała co ty myślałas że ją z parku buchneli mam taką i jest super potrzeba niewiele na nią miejsca

Gość kapsułka młodości
jeszcze raz :) bo nie wiem czy ten nie byłby lepszy od tego pierwszego.Nie chodzi mi o wygląd tylko o to że ten leżaczek można rozłożyć i jest zdrowszy dla takiego malutkiego kręgosłupka.MJOże się mylę... http://allegro.pl/item389337620_nowe_lezaki_ dzieciece_z_zabawkami_bawelna_100_.html#photo

Gość ja bym polecała
ten który pierwszy pokazałaś można go rozłożyć do pozycji leżącej lub siedzacej ma wibracje grajacą zabawke i jest przeznaczony dla dzieci do 18 kg póżniej może służyć jako fotelik do karmienia

Ja juz kupilam taki lezaczek-jak w pierwszym poscie, tez sie radzilam tu na forum i jestem mega zadowolona. Polecam. Jest sliczny a przede wszystkim praktyczny.