Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęsliwa wyjechana

wyjechana od 3 lat

Polecane posty

Jestem w anglii z moim chlopakiem juz 3 lata.Mam dość tego kraju i chce wracać.Mam w Polsce dom i Rodziców.Tęsknię i czuje sie tu żle.W anglii mam dobra pracę ale rzadko moge brać wolne (raz do roku max).To dla mnie mało.Nie chcę zmieniać pracy bo pracuje w swoim zawodzie.On też ma prace ale nie jest to szczyt marzeń.Obydwoje nie mamy w sumie nic do stracenia.Mogli bysmy spróbować w Polsce.On twierdzi,że tam bedzie nieszczesliwy,nie znajdzie pracy itp.Ja tutaj coraz czesciej mam złe nastroje ,płaczę,bole glowy,strasznie tęsknię.Jestem tutaj tylko dla niego.Przyjechalam z ciekawości a zostałam tyle czasu.Nic mi się tu nie podoba,no jedynie okolice sa piekne.On twierdzi,ze mnie kocha.Jednak daje mi wolę wyboru,mogę wracać ale sama.Ciagle mi powtarza ,że nie chce zebym go zostawiła.Jak wyjade to oczywiście odbierze to jak bym go zostawiła.Chora sytuacja.Powiedzcie czy miłość to tylko jednostronne wyrzeczenie?Tu nie mamy w sumie nic a w polsce mamy dom,rodziny.Przecież ludzie tam też żyją normalnie.

?

Gość ljlkjljk
znajdz sobie jakies zajecie, zapisz sie na cos.Jestes teraz po prostu na takim etapie, ze zaczyna sie tesknic.Jak bedziesz sie caly czas zle nastawiac, to na pewno ci sie nie bedzie tam podobac.

Gość jfgtkjfugtk
idź na mecz Manchesteru United, tam gra Christiano Ronaldo

Gość nieszczęśliwa rozjechana
rozumiem cię

Gość nieszczęśliwa rozjeebana
nie macie innych problemów?

Gość na twoje potrzeby widac
nie zwraca uwagi ... :( widac ze sie zachlysnal i ma klapki na oczach ... moglby dla ciebie sprobowac poszukac w Polsce, a jakby faktycznie dlugo nie znalazl, przeciez zawsze moze znow wyjechac

Gość swojski chopoczek
co to za śłowo WYJECHANA :D :O może W Y J E B A N A ?

Gość słuchaj sama sobie
problemy stwarzasz masz tam chlopa masz prace i pieniadze to co jeszcze chcesz ?? jak ci tak było dobrze w PL to PO CO WYJECHAŁAS ?

Gość nieszcęsliwa wyjechana
wyjechalam z ciekawości do rodziny, znalazłam pracę i miłość ale anglia jest do niczego na dłuzszą metę.mój chłopak ma to w nosie bo mu tu dobrze

Gość kizia333
A gdzie mieszkasz w Anglii?

Gość kizia333
Pytam , bo ja też jestem od 3 lat w Anglii, ale ja jestem w miare szczęsliwa i nie chcę wracac. Też mieszkam w pięknej okolicy i bardzo lubie ja zwiedzać. Staram sie dostrzegac tylko pozytywy tej sytuacji, chociaz prawie w ogóle nie mam tutaj znajomych.

Gość heniutek...
sama kurwa nie wie co chce

Gość kizia333
Czasami jest tak, że dopiero w pewnym wieku i po wielu doświadczeniach zyciowych człowiek nareszcie wie, czego naprawdę chce