Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nidiana

Jak długo można to wytrzymać

Polecane posty

Gość nidiana

po prostu mam już dość, myślałam, że przyjaźń istnieje. myliłam się, tak bardzo się myliłam. Jestem SAMA, po raz kilkunasty spotkałam się z ludzkim egoizmem... :( przekonałam się, jak przyjaźń zawodzi. jestem w największym dołku, w jakim dotąd byłam, po prostu wydarzyło się tyle rzeczy naraz. nie chcę o nich mówić. piszę tylko po to by wam powiedzieć, żebyście trzy razy upewnili się co do ludzi, zanim zaufacie. byście później nie cierpieli tak jak ja, ze świadomością, że jesteście SAMI w momencie, gdy powinien obok być przyjaciel, który nie powie "głupia jesteś, że tak się tym przejmujesz", ale "nie płacz, uspokój się, nie jesteś z tymi problemami sama, mi możesz ufać". Usłyszałam tą pierwszą wersję w gorszym wydaniu, jestem wrakiem człowieka i oczywiście w takim momencie nerwica powróciła... :( Ja naprawdę już nie mam sił... nie umiem sobie tego wszystkiego ułożyć... Czemu to życie tak niszczy? Chodzę rozbita już od kilku dni, kilka dni udawałam że jest OK. Dzisiaj już nie wytrzymałam, nie umiem... A "przyjaciółka" ma mnie oczywiście głęboko w DUPIE! w momencie gdy kogoś naprawdę potrzebuję pozostałam sama.. zdana na siebie, tylko siebie.

Gość nidiana
oczywiście tutaj na forum też nie ma kogokolwiek by chociaż przeczytał ten post

Gość kolejna histeria

Gość dzidka232
ale powiedz,w czym masz problem,pogadam z toba chetnie:)

Gość erfghbvcx
obejrzyj "trzech kumpli" wtedy sie duzo o przyjazni dowiesz :)

Gość andz ja
kochana nie smuc sie🖐️ mam to samo, w dodatku nie mam pracy i mam chandre jak row marianksi 🖐️

Gość nidiana
mam streścić wszystko co się wydarzyło? wszystko co sprawiło, że mam dość życia? po co? byście powiedzieli, że macie mnie głeboko w dupie, bo jest o wiele więcej waznych spraw niż ktoś tam załamany... ech.. nie chcę tutaj o tym mówić

Gość nidiana
andz ja - dzięki, kilka słów a robi się człowiekowi cieplej na sercu, chodź na sekunde...

Gość andz ja
kochana jak chcesz daj maila to wysle Ci pusty, , moj sie sklada z dwch slow na a-to tak dla orientacji - jak chcesz to mozem pogadac mailowo, nie wime czy dzis, ale mozesz napisac

Gość andz ja
poszla:( to ja tez ide🖐️milychsnow 🌻

Gość 123355
moze smiej sie z tego zobacz to nic nie znaczy poznasz innych moze przyjaciol kazdy tak ma nie kazdy jest wrazliwy no i nie kazdy o tym pisze twardym trzeba byc life:)