Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja zostałem

Moja dziewczyna wyjechała na kolonie a ja zostałem

Polecane posty

Gość a ja zostałem

Martwię się że wszystko się skończy. Zwłaszcza że dostałem esa od jej koleżanki "NIE CZEKAJ NA NIĄ". Zadzwoniłem pierw do koleżanki no i powiedziała mi że moja dziewczyna się tam puszcza. Potem zadzwoniłem do mojej dziewczyny a ona zaprzeczyła rozpłakała się i powiedziała że ta koleżanka chce mnie jej odbić. Fakt że przystawiała sie do mnie ale sam nie wiem co myśleć. Zasiała we mnie niepokój i nie wiem co zrobie jak moja dziewczyna wróci.

Gość a ja zostałem
ja 18 dziewczyna 16

kolonie :) pewnie co najwyżej 15, jak w tym wieku dziewczynki moga sie puszczac hehe

Gość a ja zostałem
a widzisz tuńka jak każde inne mogą tyle że ja do tej pory nie miałem podstaw do jakichś obaw

ale masz straszny problem , normalnie toż to klęska:( ja bym pojechała na te kolonie , załozyła pas cnoty na klucz dziewczynie , hehehe innego wyjscia nie ma:)

Gość a ja zostałem
Podobno ona pusciła się z wychowawca chłopaków który ma już ponad 40 lat. Nie daruję staremu dziadowi

Gość a ja zostałem
tuńka zaufanie było ale teraz po tych esach nie wiem co myśleć. Wmawiam sobie że to nie prawda ale pojawia się małe "a jeśli?" Może to dla ciebie nie problem ale mnie boli bo mi na niej bardzo zależy. Jechać nie mogłem.

Taka malutka zazdrość może jest w pożadku , a co jak skrzywdzisz swoją dziewczyne przez jakieś durne wygłupy małolaty, mam na mysli koleżanke, ja bym tej Gówniarze odpisała .... aj tak żeby zrozumiała ze ufasz i kochasz :) Jak jest tak jak mówi Twoja dziewczyna to ta " mała Wredną " szlak trafi

Gość a ja zostałem
tuńka może masz rację tylko że wewnątrz sobie nie radzę z tym

To poradź sobie , jaki masz problem , wiara w drugiego człowieka....nie mysl o tym 24h/dobe zajmij sie czymś.. Ja bym zaskoczyła na Twoim miejscu dziewczyne czymś miłym jak wróci, jak ja tak mocno "Toffasz" pomysl o jakiejś miłej niespodziance w dniu jej powrotu , zobaczysz to przyniesie Ci samą radośc :)

Gość a ja zostałem
Tuńka postaram się. I nie toffam jej tylko ją kocham. Jesteśmy ze sobą ponad rok i mam nadzieję że na tym nie koniec. Wiem że jestem pewnie młodszy od Ciebie ale nie traktuj mnie jak gówniarza :]. Zdaję sobie sprawę że pewnie piszą tu również ludzie starsi ode mnie ale może właśnie na wasze doświadczenie liczę...

ale ja lubie to słówko " tOFFAM" i nie jestem wcale o wiele starsza od Ciebie hehehe , jestem radosna kobieta i radosnie odpowiadam :)

Gość a ja zostałem
No to sorka źle zrozumiałem.

Gość a ja zostałem
Mówiłem już o moim problemie sąsiadowi, facet jest starym kawalerem ale ma bądź co bądź już 38 lat więc myślałem że bądź co bądź wie coś o życiu. Ale gość mnie rozczarował, wysłuchał mnie do połowy i nagle stracił przytomność, chwilę później zmarł. Teraz tylko mam kłopoty dodatkowe, bo policja, przesłuchania, mam być świadkiem i tak dalej. :-o

Kobiet nigdy nie zrozumiesz hehe do końca:) taki juz nasz urok:) gdy przestajemy gbyc zagadkowe to stajemy się nudne :):)

Gość a ja zostałem
Ale mogłybyście nie przesadzać z zagadkowością :)

a kto przesadza hihihi , nieznane kusi , niezdobyte chcesz zdobyc , tajemnicze odkryc czyż nie na tym polega cała " zabawa" :):)

Gość a ja zostałem
Może i tak ale np w takiej sytuacji jak ta chciałbym wiedzieć na czym stoję ;)

spójrz w dół :) i widzisz masz dwie nózki :) na nich stoisz aj nie macie zajęć z anatomii hihiihi:) żaden związek nie przetrwa bez zaufania ja Ci to " staruszka " mówię:)

Gość laseczkaa6
taaa oczywiście zaufanie a laska ci rogi doprawia blahahahahahahah :) żyjemy w dobie telefonów z aparatami, zadzwoń do tej kumpeli i powiedz jej że uwierzysz jak zobaczysz - niech jej pstryknie fotke lub nagra filmik jak cię "zdradza" i już :) jak się puszcza to bedziesz mieć dowód jak nie to tak "koleżanka" tylko się zbłaźni w twoich oczach i bedziesz mieć dowód że kłamała :) o dzieła jeleniu do dzieła

Gość a ja zostałem
Czepiasz się :P nie wiedziałem że jesteś mniej więcej w moim wieku. Ale pomogłaś mi. Zaufam jej bo przecież skoro przez rok było nam dobrze i nie było mowy o zdradzie to czemu nagle teraz. Nawet chyba wiem co zrobię. Zadzwonię do mojej dziewczyny i powiem że tamta dziwka może mówić co chce a i tak nie zburzy tego co między nami jest.

laleczka hihi Twoja wypowiedź wynika chyba z twoich doswiadczen :) hihihihi a 6 to adekwatna liczba to wieku Twoich szarych komórek:)

masz rację ... gdyby jednak ryby ... to tak oliwa jest sprawiedliwa ... a Ja sie nie czepiam hihihihi jestem takim zadziornym stworzeniem tylko :)

Gość laseczkaa6
taaa oliwa sprawiedliwa ale ty naiwna jestes:/ świat i życie to nie bajka że dobro zwycięża bla bla bla a jak go zdradza to się napewno o tym dowie - jasne :/ może i koleżanka dziwka a może prawde mówiła nie wiesz tego i nigdy się nie dowiesz ....

Jakbys miał zastosowac metode Laleczki : to najpierw dwa razy mocno stuknij głową w ściane :) , laleczka Tobie już takie stukanie nie pomoże wiec nie stosuj hehe... wyobraź sobie że dziewczyna jest " czysta jak łza" i dowiaduje się o takich działaniach z twojej strony brrryyy nie chciałabym widziec jej miny wtedy

lepiej byc naiwnym człowiekiem, niz takim podstepnym lisem....kuźwa ludzie ja to czasem się zastaanawiam czy potraficie jeszcze się normalnie cieszyc życiem czy tylko komplikowac sobie jakimis bzdurami :)

Jestem twoja kokainą Bawię się z twoja dziewczyną Chce ja mieć dzisiaj przy sobie Nie chcesz nawet wiedzieć co z nią zrobię :classic_cool:🖐️

Gość a ja zostałem
dzięki Maniek :///