Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżingla

Chyba zostanę prostytutką...

Polecane posty

Gość Dżingla

W normalnym świecie nikt nie chce mnie przelecieć. Mam 20 lat i jestem dziewicą. Mam dość... Potrzebuję miłości, ale skoro nie mogę jej znaleźc i nikt mnie nie chce, to chcę się chociaż fizycznie pokochać, póki jestem młoda.

Gość daro20
daj fote

Gość dziiiii
jesli w normalnym swiecie nikt niechce cie przeleciec to wątpie ze jako prystytutke bedzie cie ktos chcial i jeszcze zaplacił

kolejny temat tego typu... tak oczywiście, zostań prostytutką, niech posuwają cię grubi, obleśni starzy faceci, śmierdzący potem... sądzisz że takich 'POKOCHASZ CHOćBY FIZYCZNIE?"

Ja ma 21 lat, jestem prawiczkiem ale nie korzystam z tego powodu z usług prostytutek. Masz jeszcze czas, Dżingla. Znajdziesz kogoś.

Gość Dżingla
Mam duży biust i ciągle mnie podrywają jakieś oblechy. Normalny, poukładany chłopak namnie nie spojzy, ale jako dziwka powinnam mieć wzięcie. No i nie mam kasy. Na nic. Na ciuchy, na jakikolwiek wyjazd na wakacje, na książki... A strasznie mnie ciśnie, no seksu mi się chce. I już.

Gość Dżingla
Ale za to mam duże cyce, a nie takie 70B jak Ty :-P

autorka topiku:) ma duże cyce , chyba tak ja natura obdarowała obficie ze zapomniała dołożyc chociaz garstke szarych komórek :) hihih

dżingla może nie mam dużych piersi (w sumie tylko 80B) , ale jakoś ja nie mam problemu z seksem. nie muszę zostawać prostytutką aby zaznać tej przyjemności... i co ci dają duże piersi? ból kręgosłupa?

Gość Dżingla
U góry podszyw, ale fakt, że 70B to to moje nie jest :) Czy ja wiem, czy poskąpiła mi szarych komórek... Studiuję, nie uważam się za wybitnie mądrą, ale za głupią też nie. Po prostu życie mnie nie rozpieszczało - dało w dupę, a w zamian poskąpiło choćby odrobiny miłości. I wyrosłam na straszną cyniczkę...

Gość Dżingla

Gość Dżingla
Mena, przeciez ja się nie szczycę swoim biustem, Ty masz chyba jakieś kompleksy i reagujesz drażliwie. Po prostu ktoś zasugerował, że jako dziwka też mogę nie mieć powodzenia i zaprzeczyłam, bo normalni fajni faceci nie lecą na cyce tylko na wnętrze, ale zboki od płatnego seksu mają trochę inne kategorie myślenia, nie??

dżingla ale to ty mi napisałaś cytuje: "Ale za to mam duże cyce, a nie takie 70B jak Ty ", ja tylko dałam odpowiedź

kuźwa a myslisz ze mało jest osób których życie w d..upe kopała ale od razu zeby tak nisko9 upadac :)

Gość Dżingla
mena, to był podszyw, pisałam o tym. tuńka, ale ja już nisko upadlam. Jestem zgorzkniałą 20-latką z ujemnym poczuciem własnej wartości. Nic dobrego mnie w życiu nie czeka. Jak się sprzedam, to przynajmniej dam paru facetom przyjemnośc...

a ja napisałam tego posta zanim napisałaś że to był podszyw.

Gość Damski Krawiec
Może na początek spróbuj zlicytować w necie twoją cnotę? To niezły początek - a jak ci się spodoba - lato to świetny czas żeby zadebiutować w tym najstarszym zawodzie! Kasa i seks! A na jesieni będziesz miała na wszystko! A może jakiś klient sie zakocha?

Gość Dżingla
Chyba tak zrobię. Tylko nie mam aparatu, więc nie mam jak pokazać w necie moich, hmmm, wdzięków. może i lepiej, bo nie jestem atrakcyjna, tylko biust mam do rzeczy, no a pipa to pipa, nie?? Jej, jak mi się seksić chce... Obejrzałam już chyba wszystkie filmy na redtube...

Gość heliosa
A ja byłam prostytutką jak studiowałam i nie było tak źle jak się innym wydaje :) Wiadomo raz lepiej raz gorzej, ale w sumie oki :)

Gość weni
Ja do 21 roku życia sie nawet nie calowalam a o pojsciu na randke moglam tylko pomarzyc, i nawet do glowy mi nie przyszlo cos tak okropnego co tobie, chociaz bylam na granicy rozpaczy tak potrzebowalam milosci co zrobilam? zarejestrowalam sie na ilove i teraz jestem szczesliwa bo kocham i jestem kochana od dwoch lat

Gość jako prostytuka możesz
zarobić nawet 20tys. miesięcznie tańcząc w dobrym klubie na rurze często z samych napiwków można przynieść ok. 1000zł. nie musisz iść do agencji i wszystkich obsługiwać możesz ogłosić się na necie i wybierać sobie klientów i brać od nich po 1000zł za numerek

Gość akar
Dzingla, w razie czego jestem atrakcyjny, mlody i moja narzeczona wyjechala na dwa tygodnie, a mam niesamowita ochote na seks. Jakby co daj znac, czysty seks bez zobowiazan. Ot, dla przyjemnosci obojga stron.

Gość DO Purpurowej Łzy
Ile masz lat? Co Cię skłoniło do takiej pracy? Jak wyglądały początki? Mogłabyś coś więcej tutaj napisać, proszę...

Gość pacorabannne
dasz uzytkownikom forum jakies karnety albo znizki?