Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie o zasady

pytanie o zasady

Polecane posty

Gość pytanie o zasady

moja tesciowa wyszla ponownie za maz. jest to mezczyzna, ktorego razem z mezem nie jestesmy w stanie zaakceptowac. Kilka razy probowalismy otworzyc oczy mamie, niestety bez skutku. W koncu dalismy sobie spokoj, niech robi co chce, jej zycie, za rok bedzie plakac... Ten jej 'maz' jest juz u niej od czwartku. Sadzilismy, ze mama zorganizuje jakis obiad zapoznawczy w niedziele. Mylilismy sie. Czy ja powinnam taki obiad zorganizowac i zaprosic ich do nas czy czekac na zaproszenie mamy? A moze po prostu nie robic nic, nie zapraszac i nie czekac..

Gość dziiiii
dajcie jej spokoj to jest jej zycie -niech robi co chce

Gość pytanie o zasady
jej zycie, jej sprawy.. fakt.. ale chyba nikt nie chcialby miec kogos na swoim wlasnym weselu, ktore jest za kilka tygodni (mamy cywilny), kto nie jest zbyt mile widziany.. z roznych wzgledow.. trudna sytuacja.

Gość pytanie o zasady
drogi prowokatorze - gdyby wiedzial kim jest wybranek, nie bylby komentarza. Wierz mi!

Gość skoro ona nie zaprosiła was
to zaproś mamę i jej partnera na kawkę czy niedzielny obiad. postaraj się by było miło. możesz go nie lubić, ale grzecznościowo kontakty utrzymywać wypada. w końcu to nie ty z nim mieszkasz i sypiasz.

Gość pytanie o zasady
drobi bezedury - facet jest be bo jest! zrob prowokacje - zaloguj sie na skype, poczekaj chwile, odpowiedz na pozdrowienie arabskiego przystojniaka, udaj, ze jestes kobieta a gwarantuje, ze po tygodniu ochow i achow na temat Twojej osoby dostaniesz propozycje malzenstwa. Tesciowa 54 lata, maz 37! Mam mowic dalej? Mama jest super babka i nie chce tracic z nia kontaktu. Przeraza mnie jaki wplyw ma na nia ten czlowiek. I obawiam sie, ze to on ograniczy jej kontakty z nami. Dlatego mysle o tym wspolnym obiedzie..