Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa

łzawiące oko - proszę o rady

Polecane posty

Mam taki problem, łzawi mi czasami oko, raz jedno, raz drugie, czasami kilka godzin czasami cały dzień, ogólnie wkurza mnie to bardzo bo rozmazuje mi się cały makijaż :o czy ktoś ma jakieś rady na to? Bardzo proszę o pomoc

up

Gość moze alergia
albo jakies zapalenie oczu

Gość lokujn
mozesz miec zablokowany kanalik ,do lekarza na punkcje;)

albo alergia na kosmetyki do oczu albo alergia na jakieś pyłki drzew. Najlepiej wybierz się do okulisty, zapisze Ci krople i będzie ok. :)

Gość agata4
Wiesz mi też często łzawią oczy...ale znalazłam na to sposób.Przemywam je ciepłą( nie gorącą !!!) herbatą

sluchaj ja mam dokladnie to samo! o ok kilku lat, byla przerwa teraz kilka miesiecy i znowu to samo mi wyszlo kilka dni temu:/ raz jedno lzawi raz drugie, trzeba to trzec, pozniej jest czerwone makijaz sie zmywa jedno oko mam pomalowane drugie nie. nie wiem co mam zrobic to jest po prostu jakis koszmar!! to nie moze byc zapalenie spojowek bo nie mam uczucia piasku pod powieka no i trwa to od lat:/ objawy nie pasuja. nie przeciazam wzroku, nie wiem co moze byc tego przycyzna. alergia tez dziwne bo nie zauwazylam cyklicznych , zaleznych od pory roku nawrotow. to po prostu jest sobie wtedy kiedy chce.

Gość ram tam tam
takie łzawienie, szczególnie, jeżeli występuje co roku o tej samej porze może być objawem alergii, ale nie koniecznie.