Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaflora2107

kontakty z innymi kobietami, co robić???

Polecane posty

Gość polaflora2107

Witam wszystkich na forum! Potrzebuję porady w sprawie mojego faceta. Jesteśmy ze sobą od pięciu lat, z przerwą półroczną. Chodzi o to, że on utrzymuje kontakty z innymi kobietami, ale nie chodzi tutaj o seks, on po prostu pisze z nimi smsy o duperelach, jakichs codzinnych sprawach. Przez to między innymi rozstaliśmy się pierwszym razem, odkaryłam jego rozmowy na gg, niestety były one też z podtekestem seksualnym, zawiódł moje zaufanie, ale między nami było wtedy kiepsko więc można by to ewentualnie wytłumaczyć problemami w domu, ze szukał odskoczni. Ale gdy wróciliśmy do siebie po tej przerwie to wszystko było jak by nowe, ja na nowo się zakochałam i ta miłość była jak by lepsza, trwalsza, jest nadal tylko ostatnio odkryłam przypadkiem telefon, który schował przede mną no i kilka kontaktów i smsy od jakichś dziewczyn. Twierdzi, ze nic go z nimi nie łączy oprócz pisania smsów, że nawet się z nimi nie spotyka. Czy nie sądzicie, ze to dziwne? On jest normalnym czowiekiem, bardzo dobrym dla mnie i kochanym, między nami układa się super, jak nigdy,rozmawiamy w przeciwieństwie do tego co było kiedyś i kiedy ja już zaczęłam mu ufać i zaangażowałam się w to wszystko bez pamięci to nagle taki cios a on nie potrafi wytłumaczyć dlaczego to robi? Może spotkaliście się z czymś takim, może możecie mi jakoś doradzić? bo nie wiem co robić? a moze po prosty jestem dla niego za dobra? A moze po prostu jest ze mną bo jestem dobrym materiałem na żone, a na boku szuka wrażeń. Nie wiem co o tym myśleć, kocham go, ale nie chcę tak żyć, a bez zaufania nie ma dobrego związku, wiele mnie kosztowało żeby znowu zacząć mu ufać a teraz muszę zaczynać ta droge od nowa a nie mam pewności co będzie na jej końcu, czy on się zmieni i czy będzie potrafił z tego zrezygnować. Czekam na informacje od Was, pozdrawiam wszystkich

Gość cacasc
Gdy czytam takie wypowiedzi na czyjś temat, to wyobrażam sobie takiego faceta, już podstarzałego, jak zagaduje jakiekolwiek kobiety, gdzieś w miejscowościach uzdrowiskowych... Ot, taki typ fircyka, bawidamka, lowelasa czy innej żałosnej niedojdy. Obawiam się że twój partner robi z siebie i przy okazji z ciebie głupka, paplę, erotomana... Może ma problemy z potencją i ratuje się fantazjowaniem? Innymi słowy współczuję.

Gość Himmelmnneka
To kolejny przykład wirtualnego onanisty :O. Dziwię się tobie jak ty potrafisz żyć i przebaczać temu zdrajcy :(. On się nie zmieni kiedyś byłam z takim facetem. Związek z nim przyniósł mi rozczarownie, poniżenie, brak zaufania i obniżył moją samoocenę. Nigdy więcej nie związałabym się z takim dupkiem! Tobie radzę to samo, uciekj od niego puki nie jest za późno.

Gość polaflora2107
ciężko odejść kiedy się kocha taką osobę, chce się wierzyć, że jest dobry i że się zmieni, ale wiem, że mam siłę żeby się pożegnać. Rozmawiałam z nim bardzo długo na ten temat, widziałam, że żałuje tego co się stało, tylko moje pytanie na jak długo. Czy jesli znowu poczuje, że może być mnie pewien to znowu coś wymyśli? Powiedział, że chce iśc z tym problemem do psychologa, bo sam nie potrafi sobie odpowiedziec na pytanie dlaczego to robi? Myślicie, ze to coś pomoże?

Gość dariiia
ale czy rozmowy z plcia przeciwna, jesli jest sie w zwiazku to cos zlego??? Przeciez tylko pisza sms... Powiedz mu, ze jesli chce utrzywac z nimi kontakt, niech to robi ale niech np. pokazuje Ci te sms albo po prostu nie chowa telefonu i po sprawie... Moze Ty chcialabys miec go tylko na swoja wlasnosc, zamknac go przed swiatem, nie pozwolic rozmawiac z nikim.. przeciez nawet sie z nimi nie spotkal a Ty juz rozwazasz rozstanie. Kiedys mialam bardzo podobne podejscie do Twojego, niestety jest ono zgubne, jesli nadal bedziesz podejrzewac faceta o to, ze robi cos zlego, wkrotce zabierze swoje rzeczy i zniknie;] niestety, taka rzeczywistosc.

Gość polaflora2107
Nie o to chodzi, że mu zabraniam, nie wymagam od niego żeby spędzał czas tylko ze mną bo ja też czasami wybywam na damskie pogaduchy. Może mieć znajomych i się z nimi spotykać i dobrze o tym wie, bo rozmwiliśmy nie raz na ten temat. Chodzi mi o to, że robi to pokryjomu, dlaczego? Czy ma coś do ukrycia? On wie o moich znajomych i zawsze mu mówię jak się z kimś spotykam. Chciałabym żeby to działało w obie strony. On znalazł te kontakty w jkichś ogłoszenich i po prostu zaczął pisać do tych dziewczyn, więc co ja mam sobie myśleć? W jakim celu to robi?

Gość tweedy.e
BAWI SIE TOBA !

Gość Prawda o zyciu
A nie napisalas przypadkiem, ze wlasnie z tego powodu sie kiedys rozstaliscie? Faceci czesto klamia dlatego, ze chca uniknac trucia d**py przez partnerke, chca uniknac pytan, dociekania, drazenia. Nie rozumiem niektorych wypowiedzi... facet rozmawia z innymi kobietami i od razu robicie z niego zboka, bawidamka, lowelasa i Bog jeden wie, kogo jeszcze... Hooola, czy zwiazek to wiezienie? Jestem kobieta, w stalym zwiazku, czasem zdarzy mi sie poflirtowac z kims witrualnie lub w realu - i co z tego???

Gość polaflora2107
ok, ja nie mam nic przeciwko rozmowom z innymi ludźmi, tylko po co to ukrywać? a czy Twój chłopak wie, że flirtujesz z innymi? Czy nie ma nic przeciwko temu? poza tym sposób postrzegania pewnych rzeczy zależy od układu w związku. Ja jestem w stanie zaakceptować pewne rzeczy, znajomośc z innymi ludźmi, spotkania i rozmowy, ale nie kłamstwo i oszukiwanie mnie. Niech sobie pisze sms-y, niech rozmawia, ale chciałabym o tym wiedzieć. Bo ukwywanie tego jest dla mnie jednoznaczne z oszukiwaniem mnie i z tym, ze ma jakieś tajemnice.

Gość aFssustsas1fsgsfssasss
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra to rewelacja.