Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to juz swiniaczka

kochanka jak chce sie ukryc to jest słodka dla żóny

Polecane posty

mam męza- bogaty,przystojny ale dziwkarz jak sie okazało. Poznał mnie ze swoją pracownicą, która z nami na sympozjum jako asystentka pojechała. ja z męzem zawsze ie zabieram poniewaz nie pracuję. jestem o 20 lat starsza od asystentki, ale nie brzydsza, nie gorsza. Nie brakuje mi niczego, figury, powabu, seksapilu, ciuchów itp. No tak ale najwidoczniej mąz tez chciał sobie z młodszą pobawic sie. Była taka dla mnie miła, a ja tak ufałam, rozmawiała, wyciagała ode mnie jakies informacje, doradzałam, zwierzała mi sie to radziłam, chciiała sie wkupic w łaski. No i jak sie okazało..ale to wyszło jak przyszłam raz do biura-niespodziewanie. Mąz został dłuzej niby- i chciałam go odwiedziec z ciastembo upiekłam. pracowników nie było tylko był sex na stole wielkim biznesowym. uciekłam i do dzis biore tabletki bi zaufałam jej ,jemu i czuję sie jak szmata.

Żrem kupsko jak oszalały:classic_cool:

Gość kochanka jak chce sie ukryc to
czuje sie jak zuzyta szmata. Oczywiscie zanim wtedy uciekłam, z szoku gadałam niedorzeczności, wrzeszczałam cos, wyzywałam, uciekłam w szoku. Mąz ie cos tłumaczył, bełkotał,...oczywiscie odsunełam go od łózka, biorę leki bo taka byłam szczęsliwa.kazałm zwolnic siksę, odsunął ją tylko na innestanowisko,z dala od siebie. Juz3 miesiące tam nie byłam, i nie zamierzam.

czuje sie jak zuzyta szmata. Oczywiscie zanim wtedy uciekłam, z szoku gadałam niedorzeczności, wrzeszczałam cos, wyzywałam, uciekłam w szoku. Mąz ie cos tłumaczył, bełkotał,...oczywiscie odsunełam go od łózka, biorę leki bo taka byłam szczęsliwa.kazałm zwolnic siksę, odsunął ją tylko na innestanowisko,z dala od siebie. Juz3 miesiące tam nie byłam, i nie zamierzam.

juz podszywaczki głupie buszują. Zaraz bede miała stały nick i wtedy bedziecie miały pole do popisu gówniary jedne.

Gość a męczysz się przy nim
dlatego że chcesz czy ze musisz??

juz podszywaczki głupie buszują. Zaraz bede miała stały nick i wtedy bedziecie miały pole do popisu gówniary jedne.

Gość marniutko marniutko
zero punktów za prowokację :P

nie pracuję, zajmuje sie ogrodem, domem, mąż ma firme -poco mam pracowac? Kochałam męza, było mi dobrze i wygodnie.Niechcę zaczynac od zera, rozwodzic sie. Moze kiedys mi przejdzie, ale nie chce zostac sama.

Gość a męczysz się przy nim
i jak długo tak wytrzymasz?? czy nie lepiej zacząc "od zera" ale z podniesioną głową?

Gość mierny bierny ale wierny
Jak bogaty i przystojny to baby na takiego lecą :O . Chyba już lepiej wyjść za biednego i nie za ładnego, to przynajmniej będzie wierny.

Gość rózowe zwisające fałdy
Ty frajerko ciężka . Co ty w zyciu osiagnełaś ? Złapałaś tylko bogatego faceta, a jak mu się znudziłas to cie chce kopnąc w tyłek. I co teraz zrobisz jak ani nie potrafisz pracowac ani robic interesów?

Gość miama37
Ojojoj jaka nieszczęśliwa. Babo czego ci brakuje. Żyjesz jak w raju a to że mąż sobie poszedł z inną? czy cos ci ubyło? to kochanka jest w najgorszej sytuacji - ty masz wszystko ona nic. G

Gość syn podobny do sąsiada
Teraz to tylko wysłać za nimi detektywa, niech cyknie zdjęcia i rozwód z jego winy z korzystnym podziałem majątku.

Gość wlasnie pije cole
wolalabym zaczac wszystko od nowa i zachowac twarz niz siedziec z takim facetem. myslisz, ze teraz bedzie ci wierny? a co on ma do stracenia? jakby sie dobrze zakrecil to sam by chcial rozwodu i ukladal sobie zycie z mlodsza nie patrzac na to, ze trezba to rbic od nowa. jedyne co ci pozostaje teraz to siedziec przy nim i udawc, ze sie nic nie stalo.