Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Dzisiaj już nie założę..........!

Polecane posty

Wredny a jakie to tematy wartosciowe są na forum erotycznym?:O bardzom ciekawa ;)

A dziękuję, steki, zeberka i udeczka były super ;) Choc nie ja piekłam tylko przyszłam na gotowizne :D Ale widzę, że wara ci wisiała a slina kapała z brody :D :classic_cool: No i oczwieście był odpowiednio zapropiony, żeby żołądek nie myslał ze go pies zjadł :classic_cool:

Niektórym brak jest dystansu do tego miejsca i biorą wszystko bardzo dosłownie :o Ale nie wszyscy sa tacy, stąd potem te róznice zdań, opinii i nieporozumienia :o

jej warkoczyk za to jak ja lubię te nieporozumienia :classic_cool: przynajmniej jest ciekawie i czasem przekomicznie ;)

v33 i własnie o to chodzi, przeciez nie można wszystkiego brac dosłownie, ale osoby typu "wredniak" nie rozumieja tego i DLATEGO OBRAZAJĄ INNYCH- ale, mam wielkie serce, jestem szlachetna i tolerancyjna dla osób myslących inaczej - wybaczam 🖐️:classic_cool: brum brum brum ---> całe wieki , gdzie to bywałas ??? tesknilismy za tobą :)🖐️

Warkoczu :) Wredniak myśli, że ma misję do spełnienia - jak ci od Świadków Jehowy, co to krążą po chałupach. Są tak upierdliwi jak te wielkie latające muchy końskie :o

Nie będę się podciągac tak na drązku, bo od tego doopa nie zmaleje tylko buły na rękach się zrobią :o A jeżeli drązek to tylko w pionie do nadziewania jak hod dog :classic_cool:

Nie będę się podciągac tak na drązku, bo od tego doopa nie zmaleje tylko buły na rękach się zrobią :o A jeżeli drązek to tylko w pionie do nadziewania jak hod dog :classic_cool: Kontrolo co tak dzis późno, gdzie się włóczyłeś ?:o