Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potępiajcie ile wlezie...

zdradzilam... i nie potrafię spojrzeć we wlasne odbicie...

Polecane posty

Zdradzilam przez pocalunek, z jego kolegą... tak mi przykro, nie potrafie się pozbierać, jestem beznadziejną szmatą a wyrzuty sumienia już mnie chyba do końca życia nie opuszczą... co gorsze jestem tak wielkim tchórzem, że nie potrafie się przyznać, jestem zalamana i nie wiem jak dlugo jeszcze bede w stanie udawać przed nim, że nic się nie stalo, tak bardzo tego zaluje, jestem taka slaba i nic nie warta i czuje na sobie brud, ktorego nic już chyba nie zmyje :( żyję w strachu, że on lada moment się o wszystkim dowie, powie mi jesteś zwyklą, brudną szmatą i splunie mi w twarz... na to zasluguję ale mimo to nie przyznam się, nie potrafię:(

Gość głowa do góry
przecież to tylko pocałunek. . . A skąd on ma się niby dowiedzieć ??

Gość eeeeee tam myslalam
że jakis sex albo cos w tym rodzaju a tu sam pocalunek. zapomnij i juz wiecej tego nie rób.

znajomi wszystko widzieli, a takie rzeczy dlugo się w towarzystwie w tajemnicy nie utrzymają... czekam jak na wyrok bo sama mu tego nie wyznam :O

do zdardy przyznaja sie własnie osoby słabe, które nie potrafią poradzic sobie z wyrzutami sumienia oczekuja, ze partner cos z tym zorbi, jak wybaczy to jakos to bedzie jak wyrzuci to - kara odpowiednia do winy ...

to bylo kilka pocalunków, już kiedyś go zdradzilam w ten sposob i mi wybaczyl i znowu tak go zranilam przez jakąs glupią nic nie wartą milostkę, jak jakieś zwierze się zachowalam a nie jak czlowiek :(

Gość tez zdradzilam i nie mam wyrzu
tow

ja mam, bo to naprawde super facet, nic mnie nawet nie tlumaczy, po prostu zrobilam to pod wplywem chwili żeby oderwać sie od rutyny na moment, jestem slaba i czuje się okropnie.

Gość cukrasekk
ja bym na twoim miejscu się przyznała : 1. zrobiłaś to w towarzystwie i zawsze się osoba życzliwa znajdzie która mu o tym powie 2. zrobiłaś to z jego kolegą tak jak wyżej może mu wygadać. a lepiej niech się od ciebie dowie niż od innych.... jeśli żałujesz to już więcej tego nie rób poprostu :)

nimfomanka ? bo się całuje z kolegami swojego faceta ? raczej dziiwką z charakteru

Gość cukrasekk
i jeśli kilka razy już ci się to zdarzyło i on o tym wie , nie licz że okaże się dobrym samarytaninem - bidul wystarczy że się odwróci ty sie na jego kolegów rzucasz :)

stalo się i trudno - zdarza się. Ostatecznie pocałunek to nie jest jakas tragedia przecież, mogło byc gorzej ;) W normlanej sytuacji nie ma sensu przyznawac się do czegoś, co nie ma znaczenia, a co w oczach partnera mogloby urosnąć do rangi czegoś wielkiego. Chwila zapomnienia (no myślę, że pocałunek można tak nazwać ;) ), głopta i tyle. Ale rzeczywiście to najprawdopodobniej wyjdzie, skoro widzeli znajomi. W tej sytuacji chyba bym się przyznałabym. I tutaj teraz najważniejsza jest kwestia , jak to powiedzieć, żeby było ok.

to nasz wspólny kolega, nie wiem czy jestem nimfomanką:O mój facet jest jedynym, z ktorym się przespalam w życiu, nie wiem czy to wyjdzie w zasadzie towarzytwo jest bardziej lojalne w stosunku do tego drugiego a nie do mojego faceta... ja sama bym go rzucila jakby mi zrobil to co ja jemu :O

Morał jest jeden, jak już zdradzać to nie przy znajomych :D:D:D

już bym wolala chyba, żeby mnie zwyzywal, uderzyl czy cokolwiek chyba zwariuję przez tą niepewnośc, czy już wie, czy jeszcze nie wie i czy w ogole się dowie i tak w kólko - wiem, jestem zalosna, muszę to gdzieś z siebie wyrzucić bo nawet znajomym już teraz się wstydze spojrzeć w twarz:O

"Czy twój popęd seskualny jest tak duży, że nie potrafisz nad nim zapanować ????" Bezedury ---> ale to tylko pocałunek :D Nie przesadzaj. Nie twierdze, że to jest wporządku - zgadzam sie, że jest to jakaś forma zdrady i partner ma prawo miec o coś takiego żal, ale pocałunek akurat jest rzeczą, która może sie wymknąć i po prostu stać niespodziewanie, pod wpływam chwili, emocji, bliskości ... W związku z tym, oprócz jakiejś tam chwili przyjemności, może nie mieć żadnego znaczenia. Nie przesadzj z popędami itp. :)

jeszcze to że on sobie na to nie zasluzyl w ogole a wszyscy teraz wiedzą, że tak go oszukuję tylko on nie jest świadom jaka z jego dziewczyny szmata :O

Gość bla bla bla bla bla
zajeżdża prowokacją. :o

Gość matamata
mój by mi nigdy nie wybaczył, nigdy go w ten sposob nie zdradziłam, nawet nie próbowałam, nawet teraz, zakochana w innym, trzymam się dzielnie ..

Gość a ile.....
macie lat? i ile jestescie razem?

Gość psi ogon
On pewnie tez cie zdradzil jak wiekszosc facetow, wiec sie nie przejmuj...

mamy po 24, 8 lat razem, nasz kolega ma 29, myslalam, że coś czuję do tamtego i tak wyszlo... podlej się w życiu jeszcze nie czulam, a tak mu obiecywalam, po poprzednim incydencie, że już nic takiego NIGDY się nie wydarzy:( chyba z nim zerwe i nic mu nie powiem.

Gość tak dlugo sie kiszisz w jednym
zwiazku? :classic_cool:to przez to cie tak kusi, że pewnie nigdy nie mialas porownania jak to jest byc z kimś innym.

Gość tak dlugo sie kisisz w jednym
* kisisz miało być ;)

to mnie i tak nie usprawiedliwia, ja bym mu czegoś takiego nie wybaczyla.. jeszcze np z moją kolezanką, w glowie mi się nie mieści a jednak sama to zrobilam.

Gość cholera jasna to odejdź
od niego a nie zadręczaj nas swoimi "wielkimi problemami"! w kólko piszesz o jednym i tym samym.

cholera jasna to odejdź - wybacz, ze nie zapewniam Ci odpowiedniej rozrywki i nie mam "ciekawszych" problemów :O jak pisalam, musialam z kims pogadac, wygadac się...

Gość a ile.....
autorko, mysle, ze wczesniej czy pozniej i tak sie rozstaniecie, Ty szukasz juz teraz wrazen, a on pewnie niedlugo tez bedzie...

"Gdyby nie znajomi w pobliżu to pewnie skończyłoby się na penetracji" oj tam, od razu na penetracji :D Nie demonizuj, Bezedury ;)

sama już nie wiem jak daleko jestem w stanie się posunąć i jak mogę go jeszcze zranić i upokorzyć :O