Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potępiajcie ile wlezie...

zdradzilam... i nie potrafię spojrzeć we wlasne odbicie...

Polecane posty

Ja natomiast tak - również i w tym świecie jestem szczęśliwa Tu jest między nami ewidentna, kolosalna różnica , która nie podlega nawet najmniejszym dyskusjom oczywiście Klaudko:) jesteś taką... obywatelką świata:) ja siedze na prowincji:) pewnie tak to widzisz. w zasadzie teraz powinno zrobic mi się przykro gdyby nie fakt... że swiat męski mnie po prostu ... akceptuje:) a nawet troche lubi. zresztą wredny potwierdza:) prawda wredny? i twój stan małżeński nie wzbudza we mnie nic w rodzaju zazdrości czy też poczucia wybrakowania.. chwilami nawet wręcz przeciwnie:) bo widzisz.. ja się moge całowac z każdym.. ty już nie bardzo:) :):P musze się pożegnać:) 🖐️

o Jezus, wredny, przecież Kladuka napisąła że jej liberalizm ma zastosowanie albo czysto teoretyczne albo wyłącznie w stosunku do innych...:) Klaudka ma zasady. Doczytaj.:) 🖐️

retro ---> owszem, mój liberalizm w sprawie, o której była mowa odnosi się do innych, bo w chwili obecnej w moim związku nie ma po prostu takich problemów - proste jak drut. Naprawde nie trzeba się bardzo wysilić, żeby się zorientować o co chodzi to, że jest się np. tolerancyjnym w stosunku do gejów nie znaczy, że samemu trzeba nim być. Retro, naprawdę czasem nie zaskakujesz :O

Zasłoń wszystkie lustra buhahhaha :(Przepraszam tak mi sie napisało .Albo się nie przeglądaj ? Też mi się samo napisało . A poważnie ,zdradziłaś to sobie z tym żyj ,kurcze nie odwrócisz tego co się stało .