Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim

Definitywn wymarsz Psedłonima.

Polecane posty

Psedłonim, i co ja mama dla siebie wyciągnąć z Twojej wypowiedzi z godz 14:22? To, ze odwołujesz pannę? czy coś jeszcze też? ;-)

Gość Psedłonim
Cóś Ci się pomyliło, Stonogo. Ja nie potrafię ściemniać. Zbyt prostoduszną posiadam osobowość. :-)

No tak , najpierw trzeba było oswoić sie z Twoją innością ;) Witaj Stonogo Zmykam ... bo przecież tu mnie nie ma ;)

Gość Psedłonim
Nie, nie odwołuję nic z tego, Palola, co tutaj napisałem. :-)

Gość Psedłonim
Jestem naiwny i łatwo daję się namówić na sex:)

Gość Psedłonim
Zauważyłem, Pomorzanko, że Ciebie tutaj nie ma. :-) Ale zostań jeszcze chwilę. Odejdziemy razem, trzymając się symbolicznie za ręce. :-)

Gość Psedłonim
Idę sobie w czorty, Deko, po tym, kiedy się zorientowałem, że moje umizgi wobec Ciebie zdane są na całkowitą klęskę. Zamierzam zamknąć się w pustelni i nie zajmować się już więcej kobietami.

Gość Psedłonim
Ale Pomorzanki przecież nie ma. Sama to napisała, a ona powinna to wiedzieć przecież najlepiej. :-)

Gość Psedłonim
Ide w czorty głupie baby

Aggie witaj :) Cholerka , zaglądam tutaj raz na jakis czas i odejsć potem nie mogę ;) Psełdonimie - ktoś inny już mnie porwal ;)Życie mnie bardzo mocno zaskoczyło (tym razem pozytywnie), za jakis czas pewnie odkopię 30 i tam napiszę . Kopię tego na maila Ci wyślę ;)

Psedłonim, bo my to się znamy zaledwie krótko to jak długo Ty już na tej kafe jesteś? pytam, bo na wszelki wypadek postanawiam też być przygotowana i być może zacząć powoli planować odejście, żeby potem bez traumy :-)

Gość Psedłonim
Bo ja prosiłem, żeby do Ciebie napisała, p. Justynaaaa. :-) Kiedy miałaś tego doła. :-)

Gość Psedłonim
Ooooooooooooooooooooo! Pomorzanko, to koniecznie napisz, cóż takiego się zdarzyło. Ale ze szczegółami. :-) Uwielbiam romanse.

Stonoga , ze 30 zrezygnowałam , bo chciałam , bo już musiałam , co nie znaczy że czasami tutaj nie zagladam :) Psełdo - ale zaglądaj od czasu do czasu - tak jak ja ;)

Gość Psedłonim
Tak mniej więcej od dziesięciu lat, Palola. Przeżyłem narodziny i naturalny zgon dwóch podobnych instytucji. Ta jest trzecia. :-)

Gość Psedłonim
Nie mam zamiaru, Pomorzanko. Po co? Dalej babki bajerować?

Aggie , oczywiście że spotkalam się :) Już widziałysmy sie dwa razy , jutro do mnie przyjeżdża do domku :) A Ty dlaczego nie przyjechałaś ?.. .liczyłam że i Ciebie poznam realnie :)

Gość Psedłonim
:-) Przecież dobrze wiesz, Pomorzanko, dlaczego nie przyjechałem. :-)

Psełdo ... to wiem , oczywiście to do Deko (Aggie) było:) Uciekam znowu na dłuższy czas ... Do miłego ...wszystkim :)

Gość Psedłonim
To nie z litości, p. Justynooo, ale z czystej sympatii. :-)

no to cóż, pozostaje się usunąć, bo chyba prawie nikogo już tutaj nie znam i powiedzieć nie farewell, i nie goodbaye i nie hasta maniana, i nie arivederci ale żegnaj Psedłonim! i powidzenia! :-)

Psełdonim ale ty sobie pójdziesz w końcu, czy bedziesz ciagnał ten temat przez kolene 3 m-ace?:P

Gość Psedłonim
Sympatycznie Cię było spotkać, Palola. :-) Naprawdę. Oprócz Ciebie miałem niewątpliwą przyjemność spotkać sporo fajnych kobiet. Może kiedyś jakoś gościnnie napiszę, dlaczego fajnych.

Gość Psedłonim
(Słyszałaś coś, Doprawdy, o porządnym zakończeniu? O porywającym finale? Pomyśl, jak się kończy porządna symfonia...