Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja siedze

A ja siedze w pracy bez majtek ....

Polecane posty

Brumciu, sama wiesz że nie ma to jak dobry bączek z rana ;) O tym że sobie z szefem puszczacie ranne bączki do uszka oczywiście nie wspomniałaś ;) :classic_cool:

do uszka szepczemy sobie gorące słówka - chwyć moją filiżankć, weź ten zszywach, wepchnij głebiej segregator, położ na wierzchu dokumenty

nie mam odwagi mu powiedziec, zreszta to moja tajemnica. W tak rygorystycznej firmie dobrze czasem poczuc wolnosc i nie zalozyc majtek

nie ma szans zeby ktokolwiek cokolwiek zobaczy, moje burko jest typu zamknietego, czyli nog nie widac

Ekhm ekhm czy pani czasem nie pracuje w jednym z Warszawskich biur,pytam,bo bylem dzisiaj na praktykach i tak nie postrzezenie wszedlem akurat trafiajac na niezbyt dla sekretarki dobrym momencie bo nerwowo sie zachowywala tzn paluszkow nie miala na klawiaturze .No co chcesz Pawel cos ci pomoc, przez chwile nie wiedzialem co powiedziec i zapomnialem po co przyszedlem,ale potem juz ja zdarzylem wypytac gdzie moge sobie kubek postawic takie podstawowe rzeczy Boze po co ja tam wszedlem

Gość 000005
hehe lubire takie fajne dziewczyny ktore czasami nie nosza majteczek, milo sie robi :) jak o tym sie wie, ja osobiscie jako facet to tylko czasam jestem bez majtek jak wracam z silowni, z powodu pospiechu nie wszystko spakuje hehe.pozdro dla ciebie bez majtek , ps.jak masz na imie?

Dokladnie dokladnie i jeszcze do tego ten intymny zapach jak przechodzi kolo ciebie taka dziewczyne ufff potrafi sie goraco zrobic.

Gość a ty tak codziennie
siedzisz bez bielizny, w dni upalne?

Gość OP32
czemu w mojej pracy nie ma takich... :( :(

Gość która siedzi teraz w pracy
??

Gość
ciekawe jaki zapach rozsiewacie wokół siebie? :D

Gość no jaki no
goracy i namiętny :classic_cool: może czasem jakaś rybka :classic_cool:

Gość Prorok1991
Ta co siedzi w pracy bez majtek na pewno wykorzystuje kazda sytuacje zeby rozszerzyc nogi tak aby ktos mogl je przez przypadek zobaczyc, taki strach podnieca. A jak wychodzi do WC to na pewno paluszkiem sobie tam powedruje ;]

Gość Wurt
Poniedziałek i do tego w pracy.Ktoś przyszedł bez majteczek?

Gość Ja233
Witam ,wróciłam z urlopu z upalnego Egiptu poszalałam troszkę z opalaniem na golasa więc troszkę jestem tam spalona więc zaryzykowałam i nie ubierałam bielizny do pracy ale mam sukienkę poza kolana więc nie ma szans by ktoś mnie podejrzał ,pozdrawiam kobietki bezmajtkowe