Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cola z cytryną

Seks w skarpetkach

Polecane posty

Gość Cola z cytryną

Mój facet zawsze kocha się w skarpetkach,na początku chciało mi się śmiać,ale teraz coarz częściej mnie to denerwuje. Dlaczego ich nie zdejmuje? Zimno mu nie jest,a przecież zdjęcie ich to chwila?

Gość wariatka z ADHD
to Ty tez kochaj sie w skarpetkach i zobaczysz co powie:D

Gość Cola z cytryną
Ale ja nie mogę być w skarpetkach,bo moje zawsze tak śmierdzą,że chłopak by z łóżka uciekł.

Gość ekscentrycznaa
hm tez mam czasami ten problem, wszystko jest juz sciągniete, tylko skarpetki zostają ... ;p nie wiem, moze po porstu nikt nie chce sie schylic i sciagnąć;-)

Gość Cola z cytryną
17:18

prawdziwy hero nawet w kiblu w barze sciagnie skarpety ;) jeden nasz klient sciagnal i skarpety i majty i nawet kurtke nam zostawil ;)

Gość qpqpqp
To takie niemęskie

Gość blalablabla
raz mi się tylko zdarzyło że facet nie ściąnął skarpetek,potem się przyznał że to dlatego że miał takie skarpety co farfocle zostawiają i bał się że pomyślę że ma brudne stopy i ich nie zdjął.Właśnie w sobotę Go spotkałam po 8 latach i jeszcze mieliśmy z tego ubaw,bo On to sobie zapamiętał

Gość blalablabla
zagadał do mnie subtelnie: a pamiętasz jak cię dupczyłem w skarpetkach? hihihi to było takie zabaawne:)

Gość blalablabla
wyżej to podszyw,ale w sumie nie jakiś chamski.Tak prawie było,byliśmy ze sobą 2 lata więc mieliśmy co wspominać i między innymi seks w skarpetkach też sobie powspominaliśmy

Ale jak to zakladasz facetowi skarpete na fujare czy jak bo nie rozumiem. ;)

Gość Cola z cytryną
Paweł21,facetom się wydaje,że wszystko wiedzą o kobietach,a tak nie jest,niby nie problem,a jednak jakieś dziwnie to jego zachowanie...Ty się kochasz w skarpetkach? :/

Nie ja w gumiakach od razu.:) Nie no skary sie zdejmuje i jazda kiecke odkrywasz i wiesz juz co dalej Co ja ci bede mowil

Gość Cola z cytryną
No to Ty jesteś facet ok,szkoda,że nie wszyscy są tacy :o

Gość AntySkarpeta
Po prostu masakra. :/ Skarpety - nie tylko w łóżku - są przekreśleniem męskości!

Gość Tiara 92
Mnie również zdziwił ten fenomen. Raz odważyłam się zapytać i uzyskałam odpowiedź, która zaspokoiła moja ciekawość :"bo w skarpetkach jest fajniej, bez tak jakoś zwyczajnie i nudno " :D

Gość gość
Po mojemu to pedalstwo jeśli facet zdejmuje skarpety do seksu a kobietę woli w jakichś pończochach zamiast boso. Prawdziwy facet woli widzieć zgrabne nogi i stopy swojej kobiety zamiast pokazywać własne.... po co ma zdejmować skarpety ? może niech jeszcze pomaluje paznokcie, zrobi pedicure i zacznie chodzić w japonkach.

Gość gość
A mnie podnieca facet w stopkach i wolałabym żeby ich nie zdejmował. Męskie stopy mnie brzydzą, fuj.

Gość gość
Mój kolega założył się o spore pieniądze, że przebiegnie się dookoła akademika w samych skarpetkach. I przebiegł! Jedną sobie założył, a drugą obwiązał. Myślę, że mógłby także naseksić sobie do tej skarpetki.

Gość Lulaby
Bo ukrywają zaniedbane stopy, żółte zagrzybione paznokcie i pumeks na piętach.