Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeebleeebleee

karta

Polecane posty

Gość bleeebleeebleee

witam wszystkich zaglądających:) no więc tak...wiecie moze jak wrzucic zdjęcia z kompa na karte pamięci od aparatu?? bo chciałabym te fotki w aparacie miec......no aleeeee..niewiem jak zapisac. KOPIUJ i WKLEJ nic niedaje.......proszę o szybką odpowiedz:D pozdrawiam:)

Gość jhjgg
Pendrive

Gość toz to nie mozliwe jest do
wykonania niemadra dziewczynko :)

Gość bleeebleeebleee
tzn, jak na karte zapisze te fotki i włoze ją do aparatu to zdjęć niema.a jak na kompa wrzuce znów tą karte to zdjęcia sa...czary mary?? ;) heh

Jaki aparat? bo jak nie widzisz na karcie tych zdjec (a pliki tam wrzucalas) to znaczy ze #1 albo wrzucilas do zlego katalogu albo #2 aparat nie radzi sobie z tymi zdjeciami. #2 - czy rozszerzenie plikow jest takie samo? moze wrzucasz RAWy na kompakta? ;) #1 zrob test - pusta karta - wkladasz do aparatu - robisz jedno zdjecie, podlaczasz aparat do kompa -patrzysz gdzie sie zapisalo to nowe zdjecie i nastepnie tam wrzucasz stare zdjecia W ogole to wyglada mi na to ze jakis badziewny aparat - skoro nie radzi sobie ze skanowaniem zdjec z karty.

Gość bleeebleeebleee
Mav2007--> dzia za rade #2 :D juz mam zdjatka na aparacie:p he niewpadłam na to:p jeszcze raz wielkie dzięęęęęęęęęęęęęęęęęęeki :*