Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultima ultima

Czy postawic mu ultimatum?

Polecane posty

Gość ultima ultima

Znam sie z nim od ponad 3 miesiecy, ale niestety spotykamy sie tylko raz w tygodniu. Przez ostatnie 2 tygodnie nie widzialam go ani razu, bo rzekomo pojechal z kolega na wakacje. Bede go widziala w sobote i mam pytanie w zwiazku z tym. Czy wypada postawic mu ultimatum,ze albo spotyka sie ze mna czesciej, albo koniec znajomosci? Nie chce zaangazowac sie, a pozniej czekac az łaskawy pan znajdzie kilka godzin na spotkanie ze mna raz w tygodniu.

Gość bo to proste
ma inną ... a Ty taka naiwna...

Gość on cie nie kocha...
jesli liczysz na cos wiecej to chyba nie ma sensu

Gość bo to proste
gdyby mu zależało to by Cie zabrał na wakacje... częściej się spotykał.. a jak często dzwoni, bądź pisze ??.

Gość ultima ultima
Ja nie chce,zeby mnie kochal po 2 miesiacach znajomosci;) a co do tego czy ma inna to ta opcja chyba odpada. Bylam u niego w miescie, widzialam 2 jego znajomych.

Gość A po co
Buahahah a po co masz mu stawiać ultimatum? Jesteś dobrą kandydatką na żonę do zdradzania. Daj mu wolność. Co ty na uwięzi chcesz go trzymać? Niech facet jeździ se na wakacje z koleżką. Na pewno jest ci wierny buahahahha :D

Gość ultima ultima
pisze codziennie, a na wspolne wakacje chyba za wczesnie. sama juz niew iem co mam myslec:(

Gość bo to proste
facet ewidentnie cos tu kreci....

Gość A po co
Nie przejmuj się. Może cię niczym nie zarazi. No tak w mieście byłaś u niego... To o wszystkim świadczy buahahahaha. Nie no spoko. Śmieszą mnie takie dziewczyny jak ty. Pewnie jeszcze nastolatka, co?

Gość bo to proste
a ile on ma lat ??

Gość ultima ultima
A po co ----> Nie jestem juz nastolatka:P Niczym mnie nie zarazi, bo nie ma jak;) Do niczego miedzy nami nie doszlo. Chyba logiczne jest,ze mu nie ufam w 100%. Nie wiem tylko jak ta sprawe rozwiazac

Gość ultima ultima
Ma 26 lat

Gość A po co
Pozwól sobą manipulować, a coooo tam. Daj mu poużywać, niech ma chłopak radochę.

Gość ultima ultima
A po co -------> to wedlug Ciebie co mma zrobic? Po 2 miesiacach kazac mu juz deklarowac milosc az po grob?:P

Gość bo to proste
pogadaj z nim jak wróci... ze jesteś osoba konkretna i chcesz wiedzieć na czym stoisz... ze jak chce być z Toba to niech panują jakies zasady w związku... ze jak chce sie tylko tak spotykać i sie nie angażować to powiedz ok i umawiaj się z innymi a nie czekaj na niego....

Gość papayek
postawienie ultimatum facetowi to nie jest najlepszy pomysł i może wyglądać jak szantażowanie a rozumiem, że niczego nie chcesz na siłę , poza tym on jak napisałaś mieszka w mieście , więc jako mieszczuch może Ciebie traktować jak kobietę pochodzącą ze wsi i zależy od faceta ale może on uważać , że jako pochodząca ze wsi jesteś gorsza od kobiety pochodzącej z miasta , to że on się teraz bawi wakacyjnie z kumplami to też jest trochę dziwne, gdyby jemu zależało to powinien z Tobą spędzić wakacje , widocznie jemu nie pasowałaś na wakacje , być może on traktuje Ciebie jako wyjście awaryjne , odczekaj, poczekaj , nic na siłę i nie wpadnij z nim przypadkiem bo będziecie oboje żałować , najlepszym lekarstwem teraz będzie czas

Gość ultima ultima
papayek-----> nie jestem ze wsi:P a nawet jesli bylabym to tu nie ma nic do rzeczy;) Nie wpadne z nim, bo tak jak pisalam do niczego takiego miedzy nami nie doszlo. Nie chce go szantazowac, ale chce zwyczajnie wiedziec na czym stoje. Z durgiej strony nie chce go wystraszyc "desperackim" zachowaniem. Jesli chodzi o wakacje to wlasnie ta kwestia daje mi do myslenia

Gość A po co
Napisałaś wcześniej, że na wspólne wakacje to chyba za wcześnie. Do łóżka też nie chodzicie. Ile masz lat? Twierdzisz, że jesteście dorośli, on ma 26 lat. Wydaje mi się, że jak się jest dorosłym to i powinno się zachowywać dorośle. Po pierwsze po co pytasz co masz robić? Nie potrafisz dojść do wniosku sama? Ty znasz swojego faceta, nie my. Na każdego wszystko inaczej działa. Na jednego ultimatum podziałałoby jak kubeł zimnej wody, na drugiego jak szczeniacki wyskok. Po drugie jak się jest parą dorosłych osób to wszelkie dziecinne odczekiwanie odpowiedniego czasu jest bez sensu. Jesteście osobami dorosłymi, więc wszelkie konwenanse, które obowiązują w grupie nastolatków w grupie dorosłych są bez sensu. Bo co? Nie wiesz co to seks? Nie wiesz, że osoby związane ze sobą spędzają ze sobą wakacje? Po co czekać i tracić czas? No bez sensu.

Gość paralityk
ultima zakładam, że on przyjedzie do Ciebie za kilka dni jakby nic się nie stało powie do Ciebie 'Cześć' lub 'HEY' albo coś w tym stylu i zakładam, że nawet róży lub pokrzywy od faceta nie dostaniesz , przyjedzie być może na kawę albo nawet na obiad Twojej produkcji :) i wiesz co, proponuję abyś gostka załatwiła tak zwaną 'dobrocią' , bez żadnych pytań i bez ciekawości co robił ostatnio :) , wytrzymaj z pytaniami i być może facet sam się otworzy i zacznie opowiadać co robił ostatnio , gdzie był , zapytać możesz czy ma jakieś fotki z ostatniej włóczęgi , z uśmiechem na ustach potraktuj to spotkanie ale niczego sobie nie obiecuj , odczekaj do końca spotkania i czy on zada pytanie p.t. 'czy może jeszcze kiedyś do Ciebie przyjechać ?' , decyzja wtedy należeć będzie do Ciebie :) i pamiętaj, żadnych pytań !

Gość ultima ultima
A po co -----> To,ze jestem dorosla nie swiadczy o tym,ze mam po 2 miesiacach znajomosci i kilku spotkaniach jechac z facetem na wakacje i uprawiac z nim sex. I to,ze jestem dorosla nie swiadczy tez o tym,ze jestem jakos ogromnie doswiadczona w zwiazkach damsko-meskich. Akurat z takim zachowaniem faceta nigdy sie nie spotkalam wiec pytan forum o jakas rade;) paralityk-----> Byc moze to wlasnie dobra taktyka, aby nie naciskac. Przynajmniej na razie

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
nie stawiaj zadnego ultimatum, tylko normalnie z nim porozmawiaj, powiedz co Ci sie nie podoba, co Cie boli i czego oczekujesz.

Gość i ja tez uwazam
Ja tez jestem za tym, aby nie stawiac mu ultimatum. Poczekaj. Co ma byc to bedzie

Gość jkjmk mk
POczekaj do nastepnego spotkania, sprawdz jego zachowanie i bedziesz miala odpowiedz. Zreszta mozesz spotykac sie z nim i z innymi:P Pozniej wybierzesz lepszego:D

Gość zmanierowany krytykant
ultimatum w zwiazku dobra rzecz moglabys postawic mu to ulitamtaum i spotykalibyscie sie zgodnie z nim dwa razy w tygodniu. kiedy poczujesz ze jestes gotowa do wyjscia za maz postaw kolejne. kolejnym zalatwisz potomstwo, nowy samochod i wakacje w egipcie a nawet moze srodki do mycia lazienki :)