Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieńka ka

nasza klasa - goście

Polecane posty

czy ktoś wie czy można w jakis sposób wchodzić na czyjś profil aby u kogoś nie wyskoczyło że byłam gościem?? ja wole nie wiedzieć kto mi buszuje po koncie i też wolałabym byc anonimowa teraz gdy wszystko widac ta strona stała sie dla mnie już mało ciekawa

Gość aleeeeee
mozesz zaznaczyc w swoim profilu, zeby ciebie nie widzieli i ty wtedy nie widzisz gosci...ale czy to dziala to nie wiem :)

Gość Paulusiunia
wejdź na edytuj profil, ustawienia prywatności i tam jest takie coś na koncu i zaznacz

Gość no bo głupia jesteś

Gość Paulusiunia
wiesz gdzie jest edytuj profil? jak wiesz to naciśnij i tam w niebieskiej ramce są ustawienia prywatności naciskach i na samym końcu jest napisane '"Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil)." i to zaznacz i wszystko ale filozofia

ostatnia pozycja jaką mam w edycja profilu to \"Nie pokazuj mi powiadomień i nie powiadamiaj znajomych o moich akcjach (osoby których akcja bezpośrednio dotyczy będą powiadomione mimo wszystko). \" nie ma tam opcji\"\'\"Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil).\" pytam sie uprzejmie i o taką odpowiedz proszę