Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pianka.

Apel do Panów GOLCIE SOBIE PACHY !!!

Polecane posty

Witam. muszę to napisać. jadąc kiedyś autobusem , widziałam faceta w koszulce bez rękawów z owłosionymi pachami na wierzchu. Syf bił od niego niemiłosierny. Z tych włosów rzecz jasna. Apeluję : golcie się do cholery pod pachami ! nie rozumiem jak facet może uważać się za zadbanego z włosami pachowymi. Nawet mycie i antyperspirant nic nie daje :o włosy uniemożliwiają zabiegi kosmetyczne a ogolenie pach trwa krócej niz golenie brody. Kobietki, zgadzacie się? :)

Gość klimek
a niby czemu mamy sobie golic pachy? sa kobiety które nie golą, to dla nich chyba ten apel

bo większość Panów nie goli widac że Ty klimku nie golisz :) zacznij , bo dziewczyny Cię będą obgadywać, że czuć jest od Ciebie, nie wierzę że w lato nie pocisz się :) pozdrawiam klimku

prawda, prawda;)) a jak ktos powie, ze to jest malo \'meskie\' to ja pytam czy smierdzenie jest meski??? Bo jak tak, to zaczne sie zastanawiac nad swoja orientacja...:D

Gość orzech solony
a ja nie chce żeby mój mąż golił pachy...nie podoba mi się to po prostu...i jeszcze nie czułam od niego potu...myje się i używa antyperspirantów więc nic nie czuć nawet w upały...

ja tu oczywiscie tylko swoje zdanie wyrazam, ale mi glownie chodzi o wrazenie estetyczne... Mi sie to w ogole nie podoba, szczegolnie, jezeli facet tars ma nieowlosiony, rece tez slabiutko, blady, a tu takie czarne klaki.... hm, u mnie od razu kilka punktow mniej za wyglad;) ale to moje zdanie:)

facet powinien byc ogolony, tak samo jak kobieta pachy i to co pod majtami - out nie rozumiem właśnie kolesia zadbanego, wypachnionego z buszem wystającym spod ubrania... na jednym,z topików któs napisał, że włosy sa po o aby były, ale ja się z tym nie zgadzam, bo zalałaby nas fala smrodu...

Gość heniutek...
bo facet ma pachniec po męsku a wy głupie pizdy won

A mnie się nie podoba łysy mężczyzna i zdania nie zmienię. Mój mężczyzna ma delikatne, niezbyt długie włoski pod pachami. Gdy gra (sezon jesienno-zimowo-wiosenny) delikatnie je przycina i dbając o higienę jest tak pachnący jak niejedna goląca się kobieta. Nigdy nie czułam od niego smrodu potu. Inna kwestia. Tak, dla mnie to niemęskie. Włosy równa się od razu odór? Czyli na jednym biegunie mamy tylko i wyłącznie wygolonych na łyso=pachnących i owłosionych niechlujów=śmierdzących. Nic pomiędzy? Jak chcecie to każcie się golić swoim mężczyzną nawet na nogach i rękach. Wasza sprawa. Ale nie każcie się golić wszystkim, bo tak wam się podoba. Tak samo jak ja nie zakładam tematu, żeby wszyscy wydepilowani zapuścili kłaki. Ja osobiście czułam zapach potu i od tych, którzy golą pachy. I co? I nic:o

Nie dobre, tylko normalne. Ja uwielbiam zapach mojego faceta. Bo są takie sytuacje, że każdy się spoci, na przykład podczas remontu czy ciężkich prac fizycznych. I zapach potu mojego faceta jest dla mnie boski. Czysta chemia. Ale na co dzień nawet po seksie nie czuję tego zapachu, ciekawe gdzie ten odór? Po pierwsze higiena. Po drugie biologia. Po trzecie długość włosów i dobrze dobrany antyperspirant. Nie to czy ma się łysą pachę czy nie decyduje o powstaniu przykrego dla niektórych zapachu.

nikt tutaj nikomu nic nie każe, to juz jest twoja nadinterpretacja ja powiedziałam, że facet powinien być wygolony, a nie , że musi, wiec proponuje nauke czytania ze zrozumieniem nie uwazam, że sa dwa bieguny, owszem więc masz rację natomiast sama wiem jedno: człowiek sie poci, kazdy, jeden mniej drugi bardziej, natomiast nie mów , że ten pot nagle znika, niestety osadzając sie na włoskach powoduje, że czuc go jeszcze bardziej nikt tutaj nie mówi o rękach i nogach wiec nie koloryzuj i nie wmawiaj nam skrajności uwa zam, że zadbany facet powinien nie tylko uzywac dobrego antyperspirantu, czy perfumu, ale powinien takze byc wygolony...

Gość precz z wygolonymi
ja uważam odwrotnie :-)

Gość a ja uwazam ze tylko
lenie uwazjaa, ze to jest spoko