Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurzajeczka 25

usuniecie kurzajek

Polecane posty

Gość kurzajeczka 25

Witam! Mam na stopie kurzajki.Niestety rozsiane.Zapisana jestem na wizyte do chirurga z nadzieja ,ze usunie mi to cholerstwo.Czy ktos z was maial kurzajki na stopie usuwane chirurgicznie?Prosze o pomoc.Czy po usunieciu sa problemy z chodzeniem czy raczej jest to zabieg bezbolesny i mozna normalnie funkcjonowac? Czy np. po takim usunieciu lekarz daje zwolnienie?

Gość kurzajka
Ja mialam kurzajke na stopie jakies 4 lata temu i mialam ja na prawej stopie z boku przedostatniego palca... i najpierw jak bol byl niedozniesienia to poszlam do jednego chirurga prywatnie, powiedzial glupek ze to odcisk i kazal moczyc w oliwie i po tym jeszcze wieksze to sie zrobilo to poszlam do chirurga na nfz no i powiedzial ze to kurzajka w ogole jak to zobaczyl to sie przerazil wielkoscia no i mialam dwie mozliwosc albo skierowanie na oddzial i usuniecie operacyjnie ale wtedy dwa miesiace bym musiala lezec w szpitalu bo to w takim miejscu bylo i tak gleboko ze nie moglabym chodzic po zabiegu i bym musiala miec jeszcze przeszczep skory robiony albo co tydzien przychodzic do chirurga i na zywca po kawalku usuwane i moczenie w wodze z mydlem szarym i scieranie pumeksem... no i wybralam to drugie... troche bolalo ale po miesiacu nie bylo juz sladu po tym :)