Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta2088

Co ja mam zrobic...

Polecane posty

Gość Marta2088

Gdy mialam 19 lat moja mama dawala mi ostro do zrozumiennia ze nie wyobraza sobie zebym maiala faceta starszego od siebie takiego np 5lat. (wtedy bylam z chlopakiem ktoergo nie kochalam za to ona go uwielbiala) teraz gdy jestem z chlopakiem ktorego kocham (oboje mamy po 20 lat) ona mi mowi ze powinana miec starszego faceta takiego ktory ma minimum 25 lat. co mam o tym myslec.... czemu jak nie kochalam bylego to nie pozwala mi na takie milosci a gdy teraz jestem z ukochanym to ona mi tak truje?

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
bo niektore mamy uwielbiaja zmieniac zdanie w zaleznosci od sytuacji ;) jakbys przyprowadzila takiego co jest starszy i by jej sie nie spodobal to by powiedziala ze jest za stary ;) a Ty jak masz 20 lat to juz sie ogarnij, nie daj sie manipulowac i nie przejmuj sie tak opinia mamy - zyjesz dla siebie, nie dla niej.

Gość Marta2088
Ale czy zycie ze starszym od siebie takim starszym o 5-6 lat jest lepsze?

Gość doswiadczona w wielu kwestiach
wg mnie lepsze ale tylko i wylacznie kwestia osobistych oczekiwan od zwiazku. Mezczyzni zwykle sa mniej dojrzali od kobiet, dlatego jesli chcemy faceta na tym samym poziomie dojrzałości, to musimy szukac wsrod starszych. No bywa ;) ale i 40 latkowie potrafia byc niesamowicie niedojrzali. A wez jeszcze znajdz takiego co nie jest zonaty :D i nie jest gejem :P

Gość Marta2088
Skrzywdzialm juz paru faceto i powiedzilam sobie ze tego teraznijszego nie skrzywdze! wiem ze mnie kocha chociaz czesto sie klocimy ale to z milosci i on to robi ze zazdrosci.... Ale nie maialabym odwagi go skrzywdzic.... lezka mi sie zakrecila...

Gość też to przeżyłam
Nie patrz na mamę. Liczy się Twoje zdanie, jesteś już dorosła. Moja też mi kiedyś mówiła,że albo za łysy, albo za wysoki , za niski, za gruby tyłek, za biedny.... no szok poprostu. I mój mąż oczywisście też się nie podobał. A jak się pokłóciliśmy (jak to w małżeństwie) i powiedziałam o tym mamie, to od razu usłyszałam:"mówiłam Ci że jest nie dla Ciebie". :-) Gdybym słuchała mamy byłabym panienką :-) A tego nie chciałam Pozdro.

Gość Marta2088
Szczerze to moze i bym chciala juz takiego starszegofaceta ktory by mial juz swoj dom i prace. wted bym wiedzila na czym stoje...