Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia3

Od dziś waga w dół kto ze mną???

Polecane posty

Cześć dziewczynki :) Nie pisałam, bo miałam problemy z netem. Jadlam roznie :P Jutro jade w gory :D Wiec znow mnie nie bedzie pare dni. Ehhh jak ja kochjam gory :P

hej laski :) 🖐️ ja dzis latalam po fryzjerach przed tym weselem no ;) mam cudo wlosssssski :P a to co zjadlam dzis: sniadanie pomidory ze smietana, bulka z wedliną kawa i herbata czerwona obiad lód z 5 gałek :O zalosna jestem...:( i monte deser kawa herbata w miedzy czasie :) co Wy macie z tymi warzywami na patelnie? ;) kupujecie te paczkowane, same je zjadacie czy np do obiadu? :)

wczora zjadlam jednak ta surowka i miecho z udka[malo go oskubalam] dzis sniadanie 2mal jog nat banan pol ogorka obiad \surowka z pekinskiej mortadela w jajku i bulce\ pozniej rzadek czekolady kolacja talerz fasolki z nulka tarta i maslem 🖐️

dziewczyny a ja miałam znów zalamke na 2 dni i nie pilnowalam jedzenia, tylko jadlam co pod reka i w dosc znacznych ilosciach;/:( pilam tylko duzo czerwonej herbaty, ale to jakby na zagluszenie sumienia;( Kurcze bo to siedzenie w domu jest okropne człowiek tylko myśli co zje:( Skonczylam teraz szkole tzn licencjat, a od sierpnia ide na staż to mam nadzieje ze jakos bede bardziej wtedy zdyscyplinowana, no i nie bede calymi dniami przesiadywać w domu! No a teraz na śniadanko zjem jajecznice na pomidorze i tylooo:) slyszysz kasiasiasia nic wiecej!!!;) pozdrawiam Was dziewczyny i mam nadzieje ze Wam lepiej idzie:) buziole

Gość kiedyś 72
Do złośnicy. No cóż, Twoj sarkazm jest chyba troche nieuzasadniony ¨, mnie udalo sie schudnac , Ty wciaz tylko probujesz! Odnosze wrazenie, ze jestes wyraznie zla, probujesz tlumaczyc sobie (i przy okazji innym), ze musze byc okropnie nieszczesliwa, skoro odmawiam sobie takie WIELKIEJ przyjemnosci. Sprostowanie ' jestem szczesliwa, bez obaw. Natomiast Twoj apel ... Ja powiem inaczej , odchudzajmy sie, aby byc zdrowym. Ps Twoj nic jest uzasadniony

Gość kiedyś 72
i po co chcecie rad, skoro kazda krytykujecie...

Ja chce schudnac malo bo stwerdzilam ze 2 kg mi wystarcza a waze 54kg przy 170cm wiec kiedys udalo mi sie schudnac i od kilku lat trzymam wage mam jedynie wachania+/- 2kg

Kasiakasia moze jestes przed okresem albo twoj organizm potrzebuje tera troche wiecej jedzenoia. A jak nie chcesz jesc tak duzo to wez przygotuj sobie juz jedzenie na nastepny dzien, wsadz do lodowki i okresl co o ktorej zjesz i pozniej tylko to wyjmujesz

hej dziewczyny, ja od dzis proboje glodowac:( jestem zalamana waga mi nie drgnela na minus za to 0.5 kilo wiecej dlaczego:( wiec che glodowac! wiele ratzy probowalam glodowki i mi nie wyszlo ale teraz nie dam sie tak latwo zakladam ze bede glodowac 2 tygodnie a jak mi sie nie uda to juz nie bede pisac bo jestem daremna:( bardzo mnie to zalamuje:(

fantazyjna....moze za bardzo drastyczny to krok z ta glodowka....pomysl jak szybko zlapiesz efekt jo-jo....wedlug mnie to nie ma sensu.Ale kazdy robi jak chce :) ja nie staje na wagę, wole sie nie zalamywac...a jeszcze po wczorajszym dniu...to juz masakra., myslalam ze po tym monte juz nic nie zjem :/ a tu....2 kawalki placka i kanapka z wedlina i pomidorem :O masakra jakaś... dziś wypiłam kawke, herbate czerwona , na snadanie bulka z wedlina i pomidorem obiad...miska bigosu z mlodej kapusty...najdlam sie jak choroba... a jeszcze bob sobie kupilam i mam chęc zrobić pozniej.... pozdrawiam! 🖐️

Ja dzis te nie lepsza, bo zjadlam sledzie 2 bulki i 2 delicje potem ma w planie watróbke i stop. Na szczescie schudnac mi sie udalo teraz z tym okresem gorzej to idzie.

hej sniadanie twarozek 200g -350kcl:o 3rzdkiwki maly jogurt nat + banan+ 2lyzeczki miodu [miod sie skonczyl , wiec juz bedzie pare kcl dzienniemniej:D] kawy dwie z mlekiem - jedna byla z miodem nektarynka [kolezaka wcisnela:o;)] obiad maly talerzyk tej asolki z wczoraj [odgrzalam i dobra byla:)] teraz pije zimne piwko, przekasilam troche paluszkow:o zjem jeszcze pol kalafiora chbya ;)

a ja jednak powstrzymałam się od zjedzenia tego bobu :) i zakonczylam dzien na tym bigosie :) oby do jutra :D !

hejka:) a ja zjadlam tak:(:( 2 kanapki z maslem i kawe inke z pol lyzeczki cukru banan i kawalek sekacza, 2 czekoladki takiego domowewgo hamburgera;( na obiad: 3 pierogi z miesem i 5 ruskich znow te kawalki sekacza potem pol bulki z szynka i pomidorem i pare czereśni i to do 18;30 wszystko zjadlam szok jak mozna tyle zjesc;( i chodze taka najedzona i nieszczesliwa, dziwne te moje napady jedzenia kurcze jak juz zaczne to bym jadla i jadla:( a to chyba jendak nie przed okresem bo @ bede miala dopiero pewno 29, w drugim dniu po koncu opakowania tabletek anty. nie wiem moze te hormony tak troche dzialaja na mnie;/ eh zamiast mobilizowac to tlyko jajcze;/

a tyle marudzenia, teraz sie pochwale ze bylam dzisiaj rozgladac sie za sukienka na to wesele, ale zamiast sukienki (bo wiekszosc takie za kolano, sliczne niektore ale jednak nie zdecyduje sie zalozyc, gdyz moje lydki sa duze, i dziwnie nieproporcjonalne do reszty (mierzą aż 39-40cm:( ) wiec... kupilam taką bluzko-tuniczke śliczna i bardzo zadowolona jestem:) ubiorę czarne spodnie i chyba powinno być:)

Kasia no to troszke sporo zjadlas ale ja tez duzo zjadlam !!! Mndy no to gratuluje pohamowania sie!:) ja zjadlam niecale pol kalafioa-szczeze to w ogole nie bylam glodna :O moglam nie jesc \

setunia ale czym jest kalafior podług bobu? ;) kalafior lagodniejszy w skutkach niż bób, więc wyrzutów nie miej :) ja już dziś po śniadanku i kawie. Zjadłam pomidory ze śmietanką i masakra - gotowaną kiełbasę :o i bułkę do tego. No ale głodna byłam że konia z kopytami bym zjadła. Od wczorajszego obiadu, tak od 14 nic nie jadłam, więc dziś nadrobiłam. :) teraz zaparzyłam herbatkę czerwoną. Ale na obiad ten bób sobie ugotuję bo nie daruję ;) kasiasiasia ---to super że coś wybrałaś. Napewno jest super. Ja też mam taką tunikę czarno-białą. Ale to w tamtym roku kupiłam. Też na wesele. I właśnie założyłam do niej czarne spodnie w kant. Będziesz na pewno fajnie wyglądać. Ja lubię sukienki i nawet takie w kolanko ;) jeszcze parę wesel mnie czeka w tym roku, więc pewnie się na coś skuszę. Ale to dopiero jak schudnę. Oby :) miłego dnia laski ! 🖐️

oglnie saam sie jesc mniej ale wczoaj np na sniadanie zjadlam taka zwyka ulke a dzis jednego ziemniaka , bo bylam u kogos wiec lupio mi ylo wybrzydzac:D i snikersa zjadlam bo po imprezie jestem i musialam magnez uzupelnic:D piszcie dziewczyny! do jutra pa🖐️

super ze ktos jeszcze pisze:) ja od soboty jem duzo mniej niz zwykle i az dziw ze sie trzymam, oby mi sie udalo tak dalej zauwazylam ze juz nie umie jesc wiekszych porcji bo boli mnie zoladek byc moze przez te 2 dni sie przyzwaýczail do mniejszej ilosci jedzenia? ogolnie czuje sie swietnie z moja dieta:)

Fntazyjna na pewno zoladek sie skurczyl:) ja dzis zjadlam na sniadanie actiie jedna troche winogrona i kefir naturalny z 390g o,5%tluszczu - ok36kcl w 100g po proacy w domu plasterki szynki i troche surowki z pekinskiej poziej na kolacje pol piersi z kurczaka z warzywami na patelnie pozdrawiam:)

dzis zjadlam wiecej ale czy jest sens zebym praktycznie ama tu pisala;) n ale napisze siadanie/w pracy actiia z 10sliwek wegierek pol kfiru nat jedn nektarynka w domu kotlet mielony i salatka z jednego ogorka grunt , polowy pomidora i cebuli troche z lyzka oleju deser batonik a'la baunty z tesco:P 50g no i wlasnie neidawno zjadlam talerz fasolki

dziewczyny ja czytam Was:) piszcie..wiem ze to glupie ale zagladam tu czesto tlyko nic nie pisze, z moja dietka to tka roznie raz jem mniej a raz wiecej, dzisiaj nawwet udalo mi sie zjesc mniej i w miare duzo owoców zjadalam, ale tak sobie planuje zakupic linea albo therm line 2 i sprobować z tabletkami odchudzankoo:)

witam wszystkie odchudzajace sie kobiety:) nie wpisywalam sie bo az wstyd od paru dni mam gosci i nie trzymalam diety za bardzo jadlam wszystko tylko w mniejszych porcjach i jak narazie tylko 1 kilo mniej:( jeszcze tylko do soboty beda goscie a potem biore sie za siebie:) wpisujcie sie dziewczyny

Fantazyjna - to pisz, ja bede czytac:) ja o swojej dietce to moge napisac tyle ze raz lepiej a raz gorzej:) wczorja np. bylo calkiem dobrze, nie zjadlam duzo, dzisiaj juz troche gorzej. Nie jest ona bardzo rygorystyczna ale czuje po sobie ze troszke schudlam:) waga pokazuje 2 kilo mniej, tzn zalezy kiedy raz kilo raz 2 mniej:) A od CZawrtku ide do pracy i już nie będę siedziala calymi dniami w domku to mysle ze bedize latwiej nie podjadac miedzy posilkami:) a Tobie jak idzie Fantazyjna?;>