Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaMyszunia

Peeling z soli jogowanej kuchennej na twarz?

Polecane posty

Gość MałaMyszunia

Mam duuże dziury na nosie (tzn rozszczerzone pory.. ale sa naprawdę duże i głebokie). Dzis pomyslalam, że może peeling z soli jogowanej (mocne szorowanie nosa i delikatniejsze reszty twarzy) owym peelingiem (wczesniej twarz "namydlona")- pomoże. Pamietam, że po kąpielach w morzu, czesto "szczypały" mnie ranki po pryszczach itd, po czym po powrocie twarz była idealna. Jestem własnie po peelingu sola jodowaną i wrazenia- buzia niesamowicie gładka. Pory na nosie nadal są, ale cudow po 1 razie nie oczekuję. Jednak tak się zastanawiam czy mogę codzien robić taki peeling z soli na nos, i raz na tydzien na cała twarz ( nie mam pryszczy, ogolnie wszytsko ok, tylko niesamowicie duże dziury na nosie, zwłaszcza na skrzydłach nosa- przez nieszczesne wyciskanie i jedna dziurkę na środku-których za nic w swiecie podkład ukryć nie chce). jak myslicie - peeling z soli na nos, to dobry pomysl? Skuteczny? Czy po pewnym czasie zetre skore na nosie aby nie było dziur?:)

Gość MałaMyszunia
Oczywiscie miała byc sól joDowana ;)

Gość MałaMyszunia
Dodam że mam "grubą" skóre i nawet mocny peeling z soli zadnych szkod nie zostawił;)

Gość MałaMyszunia
Nikt nie pomoże?

Gość blackcat
codziennie raczej nieeee... sól wysusza :o

Gość blackcat
a i tych dziur nie zetrzesz :O to Twoje pory skóry zapewne (sama mam takich kilka)...

Gość Autorka TopiKuc
tyle ze te dziury powstaly poprzez wyciskanie.. wiec nie ma szans ze kiedys sie \"zetra\" wraz ze starym naskorkiem?