Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja Delicja

Gdzie rodzić w WAWIE i z jakim lekarzem???

Polecane posty

Gość Alicja Delicja

Jak w temacie! Piszcie dziewczyny, które niedawno rodziły albo będą rodzić w tym roku w Warszawie, jakie szpitale wybrałyście i u kogo planujecie rodzić? Będę też wdzięczna za wszelki info dotyczące cen! Czy to prawda, że coś takiego jak darmowy poród już nie istnieje? Z góry wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi! POZDRAWIAM!!!!

Gość gość
czemu wy wszystkie chcecie rodzić z lekarzem? od odbierania porodów jest głównie położna

Gość gość żelazna
Ależ owszem, że istnieje. Ja rodziłam na początku lipca na Żelaznej. Nie oplacalam położnej (bo chyba położną a nie lekarza miałaś na myśli?) lekarz przy fizjologicznym porodzie pojawia się na chwilę, ja go nawet nie pamietam :))) jedyne za co płaciłam to prywatne wizyty u lekarza, który w tym szpitalu pracuje. Ale to dlatego, ze super fachowiec :)

Gość gość
Ja rodzilam w MSWIA . Bardzo polecam ten szpital. Bardzo mily i pomocny personel od salowej po lekarzy. Rodzilam tam dwa lata temu i wtedy placilo sie tylko za dodatkowe usługi czyli jednyka po porodziebi dodatkowa opieka poloznej. Znieczulenie mialam za darmo. Przy porodzie istotna jest opieka poloznej a nie lekarza. To ona jest z toba caly porod , nie lekarz.

Gość gość
jeżeli panstwowo do dr Gąszczyk-Łukasik, ale nie wiem czy pracuje teraz w szpitalu, jest natomiast wspaniałym lekarzem. Ciążę prawadziłam prywatnie u dr Kucewicza z bielańskiego i tam też rodziłam. Polecam Ci położną Mirosawę M. wspaniała kobieta.