Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu musze to wydusić

Mam nadzieję, że to nie kolejna ciąża.... chwila głupoty !!! Jakie prawdopodob..

Polecane posty

Gość gość
tak jest to możliwe. Zrób test!

Gość gość
gościu - współżycie pod koniec okresu to duże prawdopodobieństwo ciąży! Przy okazji - masz większe szanse na dziewczynkę, gdy się starałam o dziewczynkę, to tak właśnie zaszłam ;)

Gość gość
Nawet nie mówcie mi bo właśnie urodziłam co dziewczynke.a nie jestem jeszcze gotowa. Porostu zalamie się a już nie mówię mąż. .. tymbardziej że wcześniej tak robiłam i nigdy nie zaszłam. Chyba się wybiorę po test

Gość gość
jak długie masz cykle i w ktorym dniu cyklu to było?

Gość gość
Skoro się nie zabezpieczacie to chyba jesteście gotowi na kolejną ciążę.

Gość gość
Brałam w ostatnim czasie tabletki na odchudzanie i tam wyczytałam że mogą opóźnić okres.i tak się ludze że tak jest:(

Gość gość
Nie pamiętam w 5 lub 6 cyklu...

Gość gość
No właśnie ze nie jestem gotowa!! Nie teraz jeszcze.chcialam za 2 lata żeby jedno odchowac. A byłam przekonana że skoro tak wcześniej robiłam to teraz mogę. No nic muszę kupić test i zobaczę.

Gość gość
Jesteś jeszcze na forum?

Gość gość
Myślę, że to dobry pomysł zrobić najpierw test. Odkładanie testu spowoduje przedłużający się niepokój. Pamiętaj strach ma wielkie oczy. Moi znajomi mieli podobną sytuację jak Ty i po wszystkim sobie poradzili. Tym bardziej, że będziesz mogła skorzystać teraz z 500+ na drugie dziecko:)

Gość gość
Tak tylko ze my wynajmujemy,ja biorę najniższa mój na chorobowym i do tego mamy kredyt....tylko iść się rzucić. ..

Gość gość
Rozumiem, że na myśl o dziecku i wysiłku jaki trzeba włożyć w wychowanie na razie nie widzisz rozwiązania i masz myśli negatywne. Ważny by zrobić test i się upewnić bo być może cała ta sytuacja i Twoje emocje i uczucia zaangażowane są odzwierciedleniem sytuacji, której nie ma. Jest w Twoich przypuszczeniach. Jeśli test wykaże ciąże to wsparcia możesz uzyskać na Netporadni, telefonicznie lub na czacie

Gość gość
Nie aż tak zdesperowany nie jestem.dam sobie radę☺.jak nie mogłam zajść to nie mogłam a teraz się sypie jedno po drugim heheh.jeszcze tego nie wiem okaże się niedługo. ..

Gość gość
Znam wiele rodzin wielodzietnych i powiem Tobie szczerze, że nauczyli mnie jednej rzeczy. Każde dziecko przychodzi z bochenkiem chleba pod ręką. Mówią, że tylko przy pierwszym było dużo stresu o kasę itp. kolejne to już z górki:) Wierzę, że sobie poradzicie:)

Gość gość
Bardzo dziękuję za słowa wsparcia. Wiem że sobie poradzimy to tylko na początku wydaje się to straszne czas pokaże. ..

Gość gość
Dokładnie, trzymaj się i wesołych, mam nadzieję spokojnych i radosnych świąt Wielkiej Nocy:)

Gość gość
Dziękuję i wzajemnie☺.odezwę się jak już będę pewna co wyszło. ..

Gość gość
hej zrobiłam test...jedna krecha ufff. ale dzis jeszcze na wypadek zrobiłam badania hcg.. południu już będę wiedzieć,bo testom to ja nie wierze,nigdy nie wyszedł mi poprawny za pierwszym razem.

Gość gość
gość wczoraj gościu - współżycie pod koniec okresu to duże prawdopodobieństwo ciąży! Przy okazji - masz większe szanse na dziewczynkę, gdy się starałam o dziewczynkę, to tak właśnie zaszłam oczko.gif xxxx uwielbiam takie zabobony- i koniecznie czerwona wstążeczka dowózka, pamietaj tez nie przechodz pod sznurem bo sie dziecko udusi no i zadnych korali!!

Gość gość
współżycie pod koniec okresu to duże prawdopodobieństwo ciąży! Przy okazji - masz większe szanse na dziewczynkę, gdy się starałam o dziewczynkę, to tak właśnie... XXX Ja tak zaszłam w ciąże,a byłam pewna,że stosunek przerywany w ostatnim dniu okresu jest w miarę bezpieczny i urodziła się dziewczynka...ale zapewne to tylko przypadek :) teraz zabezpieczam się we wszystkie dni te płodne i te mniej ;)

Gość Strachsiebac
Hej dziewczyny! Urodziłam córeczkę 4,5 msc temu. Karmiłam przez 3 msc piersią na żądanie, później zaczęłam dokarmiać i teraz wychodzi ze mała dostaje cyca jakoś 3 razy na. Dobę w sumie po 10 min. Z mężem używamy prezerwatyw. Dodam że mimo karmienia okres dostałam 8 tyg po porodzie, dwa okresy były w miare regularne, ostatni trwał tylko dwa dni i było to tylko plamienie, a teraz nie ma ni nic od ponad 30 dni :(:( boje się strasznie, że coś mogło się stać podczas stosunku, że np prezerwatywa się zsunela czy coś. A może jest tak ze mam jeszcze ten okres rozregulowany? Wydaje mi się ze przytyłam, że coś mi skacze w brzuchu, chociaż wiem ze jakbym była w ciąży to I tak tak wcześnie to jest niemożliwe a no i często choć latam do toalety. Chociaż wiem ze mam bujną wyobraźnię i sama sobie mogę to Nakrecac :) testu nie zrobię, bo mąż pracuje za granicą a gdyby coś wyszło i byłabym sama to chyba bym dostała zawału na miejscu. Ratunku :(

Gość gość
piszecie jak prymitywne baby ze wsi zabitej dechami(wiem,nie ma juz takich a wy pozostalyscie hehe) lub 14-latka z tamtego wieku,żeby nie zabezpieczac sie gumką do czasu uregulowania funkcji organizmu po porodzie. Coz to za przyjemność,gdy facet przerywa? W plynie są plemniki!! No to co maja powiedziec tzw.mlode i glupie jak wy mamuski nie macie podstawowej wiedzy o fizjologii kobiety niedlugo po porodzie,ech.

Gość gość
Z ta dziewczynka z seksu zaraz po okresie to naukowcy uwazaja że plemniki niosące chromosom x ( dziewczynka) sa wolniejsze ale żyją dłużej . Wiec kiedy do owulacji daleko to plemniki z męskim chromosomem nie dozywaja. To nie zaden zabobon tylko prawda. Poczytajcie w necie.

Z dziewczyną zrobiłem dziwna rzecz. Jakieś 3 dni po dniach płodnych chcieliśmy sprawdzić jak to jest bez prezerwatywy. Dokładnie sprawdziłem czy nie ma płynu preejakulacyjnego i wycisnąłem resztę. Włożyłem na głębokość paru cm na chwilkę i wyciągnąłem i tyle. Okres się spóźnia 1 dzień. Czy to możliwe że doszło do zapłodnienia? Wczoraj miała objawy okresu, a dzisiaj znacznie mniej, momentami wcale. Dodam, że przy zeszłym okresie też miała podobnie (zaczął się regularnie) ale wcześniej przez parę dni nie miała objawów. Nie powinno dojść do poczęcia ale potrzebuje porady

Gość gość
gość dziś Z ta dziewczynka z seksu zaraz po okresie to naukowcy uwazaja że plemniki niosące chromosom x ( dziewczynka) sa wolniejsze ale żyją dłużej . Wiec kiedy do owulacji daleko to plemniki z męskim chromosomem nie dozywaja. To nie zaden zabobon tylko prawda. Poczytajcie w necie. tak naukowcy powiadasz, a jacy to naukowcy z jakiego uniwersytetu?bo sypnąć sobie ,,naukowcy uważają" to można do każdego zdania ,,naukowcy uważają, że kupe robi się dłużej niz siku"... ,,naukowcy uważają, że ketchup jest smaczniejszy niż majonez" gość wczoraj współżycie pod koniec okresu to duże prawdopodobieństwo ciąży! Przy okazji - masz większe szanse na dziewczynkę, gdy się starałam o dziewczynkę, to tak właśnie... XXX Ja tak zaszłam w ciąże,a byłam pewna,że stosunek przerywany w ostatnim dniu okresu jest w miarę bezpieczny i urodziła się dziewczynka...ale zapewne to tylko przypadek usmiech.gif teraz zabezpieczam się we wszystkie dni te płodne i te mniej oczko.gif a ja spłodziłam pod koniec okresu chłopca i co mi powiesz? no w końcu każda z nas miała 50 % szansy na dziewczynke...