Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anetkaw1-17

Symboliczny prezent dla chłopaka? Co by było dobre?

Polecane posty

Witam Niedługo bede ze swoim chłopakiem pol roku i z tej okazji chcialabym go zaskoczyc czyms oryginalnym. Ale jak narazie nie mam pomysłu.. Nie chce na pewno nic z naszym zdjeciem itp, bo juz dostal cos takiego :) Macie mzoe jakies pomysły?

Gość rsdssd
Pipetka:)

Gość ssssssuzi
to proste! je ze swoim chłopakiem jestem już długo... mogę ci pomóc, ale napisz czym on się mniej więcej interesuje itd. coś o nim. będzie mi wtedy łatwiej coś doradzić.

Gość tylko i wyłącznie
obciąg z połykiem :classic_cool:

Gość uracylll
może atlas psów

Gość a tak przy okazji
suk ;)

Gość kup mu zenka płytę
potem ssaj mu pytę

Gość ssssssuzi
a jakiś sport może? no więc moje pomysły: - getry piłkarskie- jeżeli gra w piłkę nożną a to robi prawie każdy facet- zdziwi się że w ogóle wiesz co to jest cena do 30zł - kubek z nici- są takie dla facetów: coś w stylu o czym myśli kobieta i mężczyzna (i takie dwie owieczki) albo "najważniejsze to po drugiej stronie tęczy znaleźć kochającą osobę" (i tęcza i owieczki) ładne i przydatne- ok32zł - śmieszne bokserki- w sieci sklepów kukardka lub na zamówienie (jeżeli chcesz swój napis- np. MÓJ PAWEŁ/PIOTR/JACEK) ale są tez takie uniwersalne już do kupienia- dla diabełka, mój skarb itp- 30zł - również w tym samym sklepie- skarbonki z napisem zbieram na......... i w miejscu kropek masa rzeczy. duży wybór i fajne modele świnek- 20zł - krawat- to tak na poważnie- najtańsze a ładne- w C&A ok 30zł - jakąś śmieszną koszulkę z prowokującym napisem- w sieci księgarni in medio jest ich masa....- ok 30 zł - poducha, z tej samej serii co wspomniane już bokserki. masa gotowych wzorów. - zestaw kieliszków do wódki- na których jest napisane za co się pije- ok15 zł - portfel- ale to już mniej symboliczne- sportowy 0k40zł np. nike, skórzany- więcej - jakaś jego gra z dzieciństwa w którą grał- wormsy, albo jakieś takie inne cudo- ich to rozczula, a jest to tanie- w media markt wszystkie takie dawne gry strategiczne są po 20zł. na tydzień masz z nim spokój. nie wyjdzie z domu gwarantuje. ;-) - smycz do kluczy z jakiegoś sportowego sklepu- tanie - tomik wierszy o miłości- 20zł, a taki mały- tomik złotych myśli o miłości- 5-6zł mam nadzieję że jakoś pomogłam....

Bardzo dziekuje, naprawde. Milo,ze sa tu jeszcze osoby chetne pomoc innym :) Na pewno cos wybiore. A jak nie na ta okazje to na inna, pomysłow jest duzo. Dziekuje raz jeszcze :*

Gość a tak przy okazji
:)

Gość to tylko ja - wafelek
A i sprawdź sobie TOP10 :)

Gość ssssssuzi
fajna ta stronka!

fajny, pierwsze widzę taki model, zazwyczaj to jakaś kratka albo jendolity, a tu jeden pasek przez całą długośc, pomysłowe